Som lovet! Super enkel, kun 3 ingredienser, porsjonspizza til deg som ønsker å kutte litt ned på karbohydratene eller har lyst til å sniiike litt flere grønnsaker inn i kostholdet!
Bunnene forstekes i vaffeljern, og kan fint fryses ned. Så her har du et skikkelig smart food prepp tips til frysa! Når du skal lage pizza av den fryste bunnen trenger du ikke å tine den opp en gang. Det er bare å ta ketchup, ost og fyll på den fryste bunnen og steke i 15 minutter – i stede for 10 som du må gjøre med den tinte bunnen.
Til 3 bunner trenger du:
Ingredienser
- 250 gram blomkål revet til «ris» på rivjern (du får kjøpt ferdig blomkålris på butikken)
- 2 egg
- 100 gram revet ost
Fremgangsmåte
- Miks sammen alle ingrediensene i en bolle.
- Varm et vaffeljern opp til middelsvarme.
- Ha 1/3 del av røren i vaffeljernet. Bruk gjerne en spiseskje til å trykke røren godt ned i jernet.
- Stek bunnene godt før du avkjøler den på rist
Når du skal bruke dem til pizza vil jeg anbefale å bruke sukkerfri ketchup som tomatsaus. Topp deretter med ost og ønsket fyll. Stekes midt i ovnen på 220 grader i 10 minutter.
Stort Smil
Desiree