LAVKARBO PÅSKECOOKIES | av kun 1 ingrediens

15. april 2019 | Godis og kaker, Oppskrifter

reklame sunkost

Her nærmer påskeferien seg med stormskritt, men med en liten en på snart ett år i hus, skal jeg innrømme at produksjonen av sunt påskesnop er ikke hva den pleier å være 😉 Noen småting har jeg laget, og kommer til å dele på bloggen i morgen.

En ting jeg lager hvert år er disse lavkarbo påske cookiesene! Vanligvis lager jeg dem av mandelmel, sukrin og eggehvite. Men det siste året har det kommet et nytt produkt i butikkene, som gjør at du kan lage disse av kun EN ingrediens!

Nemlig ferdiglaget, sukkerfri marsipan.

Så for å lage disse trenger du 200 gram ferdig laget Marsipan fra Funksjonell kost. Du finner den på tilbud i Sunkost butikkene nå. Les mer HER

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 175 grader.
  • Del marsipanen opp i 1,5 cm tykke skiver. Form dem som små egg, evt pynt med en non stop og pensle med egg.
  • Stekes midt i ovnen i 15-17 minutter.
  • Avkjøl og nyyyt.

Da jeg besøkte Sunkost Larvik fant jeg disse små sjokolade kulene søtet med Stevia! Lønner seg å ta en titt innom din lokale helsekostbutikk og se hva for noe spennende de har i hyllene nå før påske!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

15. april 2019 | Godis og kaker, Oppskrifter