LAVKARBO PÅSKECOOKIES | av kun 1 ingrediens

Reklame 27. mars 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

APPLE HER GOOGLE HER

Denne uka har det vært storm i innboksen min! På mandag la jeg nemlig ut en ny bolleoppskrift i appen min. Søte, luftige speltboller, med kun 100 kalorier per bolle!

Mange syntes at det var dårlig gjort at jeg kun postet denne i appen min, og på til onlinekundene mine. Men folkens – jeg, som alle andre, må tjene penger på jobben min <3 Og for å være helt ærlig… appen koster en engangssum av 65 kroner og inneholder masse spennende oppskrifter i tillegg til:

 • BOOST LØPEGLEDEN – 8 ukers løpekurs
 • SPIS MAGEN FLAT KOSTPLAN
 • TRENINGSPROGRAMMER INNEN KATEGORIENE: styrke, kondisjon, HIIT og intervaller

Oppskriftene er delt inn i karegoriene:

 • Barnas favoritter
 • Søte og Sunne saker
 • Middager på maks 20 minutter
 • Alt i ett middager
 • Middager med maks 5 ingredienser
 • Matpakka
 • Raske frokoster
 • BOOST

Noen var redd for at jeg ikke skal dele oppskrifter på bloggen lengre. Og så klart skal jeg det. Jeg har drevet denne bloggen like lenge som jeg har hatt onlinekunder, og det har alltid vært sånn at jeg poster noen av oppskriftene jeg produserer her, men ikke alle. Det er IKKE noe nytt, selv om jeg har fått appen!

DEN KAN LASTES NED FOR IPHONE HER

FOR ANDRIOID HER

Vi nærmer oss påske, og alle mine kanaler skal så klart oppdateres med søte og sunne altermativer! En ting jeg lager hvert år er disse lavkarbo påske cookiesene! Vanligvis lager jeg dem av mandelmel, sukrin og eggehvite. Men det siste året har det kommet et nytt produkt i butikkene, som gjør at du kan lage disse av kun EN ingrediens!

Nemlig ferdiglaget Sukkerfri marsipan fra Funksjonell kost!

 

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 175 grader.
 • Del marsipanen opp i 1,5 cm tykke skiver. Form dem som små egg, evt pynt med en non stop og pensle med egg.
 • Stekes midt i ovnen i 15-17 minutter.
 • Avkjøl og nyyyt.

Håper du får en fantastisk helt!

 

Følg meg gjerne på Instagram HER for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

Reklame 27. mars 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.