Sukkerfri marsipan

LAVKALORI MARSIPAN | uten sukker

15. desember 2017 | Jul

For andre dag på rad er jeg i gang på kjøkkenet før klokka seks, men nå ser jeg endelig lyset i enden av tunnelen! I dag sto konfekt på planen, syv forskjellige slag. Og så fort disse er fotografert, ja så er jeg faktisk ferdig med julehefte! Ca. femti sider med sunne småkaker, knask, desserter, konfekter, drikker, brød og småretter til en litt sunnere julefeiring.

Det er mange grunner til å velge litt sunnere godsaker i julen. Hos oss så handler det så klart om Vildes diabetes, men det handler like mye om meg og min interesse for mat som ikke bare smaker godt, men gjør kroppen godt! Vi spiser så klart ikke bare sunne saker i julen. Det er absolutt plass til vanlig sukker, men jeg liker å ha litt av hvert.

Også skal jeg komme med en liten innrømmelse! Jeg er en skikkelig godtemoms. Og når jeg koser meg, ja så gjør jeg virkelig det! Da er det også deilig å vite at man kan kose seg med masse gode smaker, som tilfører kroppen god energi, men ikke overflødige kalorier. Som for eksempel disse marsipankulene, kun 30 kalorier per stykk.

Lavkalori marsipan

Til 24 kuler trenger du:

Ingredienser

  • 200 gram fettredusert mandelmel
  • 150 gram sukrin melis
  • 2 eggehviter

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen mandelmel og sukrin melis
  2. Rør inn eggehvitene
  3. Sett massen kaldt i 20 minutter
  4. Form til 24 marsipan kuler

Sukkerfri marsipan

Enklere kan det nesten ikke bli!

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

15. desember 2017 | Jul