Altså ikke både lavkarbo og lavt kalori, men to forskjellige oppskrifter på crumble pie. Etter deres ønske har jeg laget den med bringebær, men samme fremgangsmåte kan brukes på epler, pærer, blåbær, jordbær, you name it! Kun fantasien setter grenser!
Siden det var flest av dere som ønsker lavkalori tar vi den først. Fremgangsmåten er lik på begge oppskriftene.
Til lavKALORI trenger du:
1,5 dl havregryn
2 dl kokosmasse
1,5 dl sukrin gold
50 gram smeltet smør eller kokosolje
1/2 ts salt
1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
Til lavKARBO trenger du:
2 dl mandler
2 dl kokosmasse
1,5 dl sukrin gold
50 gram smeltet sukker eller kokosolje
1 ts salt
1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
Slik gjør du:
-
Bruk blender eller stavmikser og kjør kokosmasse til mel sammen med mandler eller havregryn. -
Rør inn sukrin gold, salt og vaniljepulver -
Smelt fettstoffet og miks det i det tørre -
Ha bringebærene eller annet fyll i bunn av en ildfast form. Du trenger minst 400 gram. -
Bre crumbelen over og stek på: -
180 grader – varmluft i 20 minutter -
Server med kesam eller krem <3
Vil du lagre dine favorittoppskrifter direkte på mobilen din? Bruk gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Smil
Desiree
Notater:
#oppskrift
#sukkerfri
#lavkalori
#crumblepie
Comments are closed.