Tur i skogen

Lat søndag og morsom give away!

22. januar 2017 | Uncategorized

Jeg må innrømme at når mandagen starter i morgen føler jeg at mitt nye år begynner. Januar har så langt vært fylt med oppstarter av nye onlinekurs, oppdrag for andre, fornyelse av bloggen og ikke mist forberedelser til Vixen. Nå er alt endelig overstått, og jeg kan ta fatt på det nye året! Det gledes virkelig!

Dagens planer var egentlig ganske mange, men jeg må innrømme at det passet meg ganske godt å skrinlegge alle sammen! Vanligvis liker jeg at det skjer mye, men i dag passet det godt med en lang tur i skogen, varm lunsj, lat ettermiddag på sofaen og en tur på kinoen! P e r f e  k t!

Tur i skogen

Helt fri kunne jeg heller ikke ta meg, for jeg har nemlig en kul konkurranse til dere! Noen husker kanskje at BOOSTbox sponset en av kalendergavene mine i desember?

BOOST box er et utrolig morsomt konsept for deg som er glad i sunn mat og trening! Du oppretter et abonnement, og hver måned får du tilsendt en liten forundringsboks full av snacks, treningstøy, utstyr, drikke og diverse morsomheter for oss som liker en sporty livsstil!

Etter deres ønsker har BOOST box nå utviklet en egen Snackbox med bare spiselige godsaker! Jeg har faktisk fått lov til å være med å bestemme innholdet, og kan garantere at her er det mye å glede seg til!

Jeg har også fått lov til å gi bort en slik en til en av dere! Vinneren trekkes allerede klokken 23 i kveld, så vær kjapp! Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget på FB siden min HER

Stort Smil

Desiree

22. januar 2017 | Uncategorized