Last ned gratis: Søt & Sunn Jul

27. oktober 2017 | Jul

Jeg er i gang med dette årets julehefte på www.desireeandersen.no. I år som i fjor skal hefte så klart inneholde 7 slag med søte og sunne julekaker, litt gjærbakst, festkaker og kanskje noen deilige drikker.

Jeg spurt på Instagram i går om dere syntes det var for tidlig å begynne å forberede seg til jul nå? Svaret var et klikkende klart NEI! Gleder meg å høre at det er flere som begynner å komme i julemodus 😉 LOVE IT!

Så mens jeg koser meg på kjøkkenet med å utvikle nye oppskrifter tenkte jeg at jeg skulle gi deg mulgheten til å laste ned julehefte fra sist år. Du finner både sukkerfri Sara Bernard, sunne smultringer, vaniljekranser, gløgg, lavkarbo pepperkaker og mye, mye mer.

 Du finner det, gratis, HER.

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

27. oktober 2017 | Jul