Jeg storkoser meg på kjøkkenet nå om dagene med å lage nye oppskrifter og oppskriftshefte til sommerutgaven av FIT online BOOTCAMP.
Å sette sammen retter som næringsmessig er sunne og inneholder det de skal i forhold til kostplanene er ikke noe problem, men jeg vil at det skal være enkelt! Og stort enklere enn denne langpannekaken blir det ikke!
Proteinrik, søt, mettenes – perfekt til kveldsmat eller en ekstra fin frokost. Ønsker du en glutenfri versjon må du passe på å bruke glutenfrie havregryn. Jeg puttet litt bær i min røre, men neste gang skal jeg droppe dem om spise denne med brunost og syltetøy 😉 Her er det bare å variere!
Ingredienser
- 1/2 boks kesam
- 4 egg
- 1 bannan
- 1 dl kokosmasse
- 1 dl havregryn
- 2 ts bakepulver
- 1 ss kardemomme
- 1 ts vaniljepulver
Fremgangsmåte
- Alt blendes og helles i en smurt ildfast form.
- Stekes på 220 grader i 30 minutter
Min form er 10*25, om du bruker en mindre kan det være at du må steke den litt lengre.
Følg meg gjerne på Instragram (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree