egen reklame
Les mer og meld deg på HER
Mens jeg skrev FIT på 15 minutter var det seks måneder med intens oppskriftsutvikling på kjøkkenet mitt! For å lage en hel bok med oppskrifter som tar maks 15 minutter å lage, det er faktisk ganske tidskrevende 😉
Etter at boka ble ferdig har jeg fortsatt å bruke de metodene jeg har utviklet for å lage sunn og familievennlig mat på 1-2-3! Og her har du dagens lille kjøkken eksperiment!
Jeg elsker smakene fra det indiske kjøkkenet. Og denne retten tror jeg blir en ny familiefavoritt på dager hvor vi spiser fisk!
Se dette innlegget på Instagram
Til 3 personer trenger du:
400 gram laks – fillet
1 gul løk – hakket
3 gulrøtter – i terninger
1 rød paprika – i terninger
Litt olje
2 ss Garam Masala (finner du i krydderhylla på super’n)
3 dl kokosmelk eller lett matfløte
Tilbehør: blomkålris, havreris eller vanlig ris
Slik gjør du:
Del opp grønnsakene. Ha litt olje i en kjele og surr dem i 2 minutter.
Tilsett krydder, kokosmelk og kok opp.
Del opp laksen og ha den oppi. Senk varmen og la laksen trekke i et par minutter til den er ferdig
Ikke glem å bestille FIT PÅ 15 MINUTTER hos Norli HER
Stort Smil
Desiree