Lag dette en gang og spise sunt hele arbeidsuka

12. november 2017 | Ernæring, Livsstil

God morgen fra Pellestova.

I dag har vi stått ekstra tidlig opp og er straks på vei ut i løypene. Planen er å rekke to gode mil før vi setter snuten hjemover igjen. Og forhåpentligvis ikke komme så seint hjem som vi ofte gjør fra disse turene!

I dag hadde jeg ellers tenkt jeg skulle minne dere om min FOOD PREPP GUIDE som du kan laste ned HER, og dele et par oppskrifter som du kan lage en gang, men som da gir deg en sunn frokost, en sunn lunsj og en sunn kveldsmat hele arbeidsuka igjennom.

Frokostkake finner du HER

Saftig og god kake, full av fiber og proteiner som holder deg mett lenge. En kake gir faktisk 8 porsjoner, så her er det mat til mer enn en person i uka som kommer.

Laks og grønnsaker – på 4 forskjellige måter finner du HER

Her viser jeg deg hvordan du kan lage en deilig lunsj for flere dager av gangen. Forberedelsene tar kanskje 3 minutter! Selve retten lager seg selv på 20 små minutter i ovnen!

Søte hverdagsvafler finner du HER

Lag opp røre til flere dager. Den holder seg fint i kjøleskapet!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

12. november 2017 | Ernæring, Livsstil