Lær å ta kun et kakestykke

23. mai 2016 | Kropp

For noen dager siden postet jeg


DETTEinnlegget her på bloggen. Forklaringen på hvorfor du ikke klarer å ta kun et kakestykke, en neve potetgull eller litt smågodt. Du trodde det handlet om viljestyrke. Vel, det er så mye mer!

Det var tydelig på tilbakemeldingene deres at dette ønsket dere mere av. Og dere ønsket mine tips og triks til hvordan man faktisk skal meste kunsten å kose seg – litt. Jeg har nå lagt hode litt i bløt noen dager og kommet frem til at jeg har lyst til å gjøre dette som direkte sendt video på Facebook siden min
HER

.

De direkte sendte videoene kan så klart sees i etterkant, men jeg kommer også til å legge ut informasjonen her på bloggen, slik at man kan printe ut og ha det skriftlig.

Du vil altså finne meg på FaceBook i morgen kveld (tirsdag) klokken 21:00.

Håper vi sees. 

 


23. mai 2016 | Kropp

Kommentarer (1)

Comments are closed.