Har du sett at Prior har kommet ut med kyllinglår filletter?
Det begyner nok å bli en stund siden, men disse er helt geniale å bruke i gryteretter. Kjøttet smaker nydelig og blir alltid mørt og saftig!
Ikke reklame! Bare er ærlig tips fra en skikkelig matentusiast!
Finner du ikke disse i butikken kan denne gryten også lages med vanlige kyllinglår eller bryst.
Til 4 pers trenger du:
4 kyllinglår
1 pakke bacon
4 dl kyllingkraft fra buljong
1 boks hakkede tomater
4 fed hvitløk
1/2 rød chilli
1 stor løk
2 paprika
1 boks kikerter
Salt
Pepper
2 laubærblad
Slik gjør du:
Hakk opp hvitløk, løk og chilli.
Stek dette sammen med bacon i terninger til løken en gylden.
Tilsett så de andre grønnsakene.
Hell oppi buljong og tomater + laubærblad. La dette stå å simre.
Salt og peppre kyllingen.
Brun lårene i en stekebanne.
Rør så kikertene inn i gryten og legg lårene oppi.
La det hele simre under lokk i 20 minutter.
Serveres med litt persille på toppen og godt brød til.
Pst:
Passer godt til lunsj dagen derpå også.
Blunke Smil
Desiree
Dette så aldeles nydelig ut! Bacon og kylling, ah, det perfect kombo ;3
Fy søren Så godt dette så ut!! Nå ble jeg frista 😀 takk som deler 🙂 ❤
Det såg helt nydelig ut 🙂 Skal prøves!
sofienilssens: 🙂
RockstarDad: Takk 🙂
http://hevhodet.blogg.no/: <3
Bergensergenser: Kan ikke gå galt 😉
Hei forstår ikke det med kraft målt i dl og buljong og ser at det står i mange oppskrifter. Hva betyr dette ?
Mirjam Leijs: Deceliter 🙂 Kyllingkraft laget av kyllingbulong.