Kyllinggryte med bacon og kikerter

12. januar 2016 | Middag

Har du sett at Prior har kommet ut med kyllinglår filletter?

Det begyner nok å bli en stund siden, men disse er helt geniale å bruke i gryteretter. Kjøttet smaker nydelig og blir alltid mørt og saftig!

 

Ikke reklame! Bare er ærlig tips fra en skikkelig matentusiast!

Finner du ikke disse i butikken kan denne gryten også lages med vanlige kyllinglår eller bryst.

Til 4 pers trenger du:

 

4 kyllinglår

1 pakke bacon

 

4 dl kyllingkraft fra buljong

1 boks hakkede tomater

 

4 fed hvitløk

1/2 rød chilli

1 stor løk

2 paprika

1 boks kikerter

 

Salt

Pepper

2 laubærblad

 

 

 

 

 

 

Slik gjør du:

 

Hakk opp hvitløk, løk og chilli.

Stek dette sammen med bacon i terninger til løken en gylden.

Tilsett så de andre grønnsakene.

 

Hell oppi buljong og tomater + laubærblad. La dette stå å simre.

 

Salt og peppre kyllingen.

Brun lårene i en stekebanne.

 

Rør så kikertene inn i gryten og legg lårene oppi.

La det hele simre under lokk i 20 minutter.

 

Serveres med litt persille på toppen og godt brød til.

 

Pst:

Passer godt til lunsj dagen derpå også.

 

 

Blunke Smil

 

Desiree


12. januar 2016 | Middag

Kommentarer (9)

  1. Fy søren Så godt dette så ut!! Nå ble jeg frista 😀 takk som deler 🙂 ❤

  2. Hei forstår ikke det med kraft målt i dl og buljong og ser at det står i mange oppskrifter. Hva betyr dette ?

Comments are closed.