KYLLINGFORM MED GRØNNSAKER OG OSTESAUS

28. april 2020 | Middag, Oppskrifter

APPLE HERGOOGLE HER

 

I dag var jeg søren meg ikke sikker på at jeg skulle rekke å oppdatere bloggen også! Det går i ett mellom kundeoppfølgning, jobbing med NYE fitfocus.no og prosjekter for forskjellige samarbeidspartnere!

Men jommen har jeg ikke fått oppdatert appen med denne deilige kyllingformen, som også fortjener en plass her på bloggen.

Middag til 3 personer:

Ingredienser

  • 400 gram fillet av kyllinglår
  • 1 purre
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 brokkoli
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 ss tomat purre
  • 100 gram kremost med urter
  • 1 dl lett creme fraishe
  • 2 ts tørket timian
  • 2 ts tørket paprika
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 220 grader.
  • Start med å dele opp kylling, purre, paprika og brokkoli. Husk å bruke stilken også!
  • Brun kyllingen i en stekepanne sammen men 1 ts timian, 1 ts paprika, litt salt og pepper. Legg kjøttet over i en ildfast form.
  • Stek så purre, paprika og brokkoli på middels varme i et par minutter. Legg dette i formen sammen med kyllingen.
  • Slå så hakkede tomater og tomat purre over i den varme stekepanna og tilsett 1 ts timian og 1 ts paprika. Varm opp på middelsvarme. Rør inn kremosten til denne smelter. Ta pannen vekk fra varmen og rør inn creme fraishe. Smak til med salt og pepper.
  • Hell sausen over kyllingen og grønnsakene og sett formen inn i ovnen i 15 minutter.

Jeg har også filmet nye treningsfilmer til medlemssiden min i dag. Håper, håper, håper at jeg skal rekke å dele en av dem på instragram i kveld. Hvis ikke så blir det garantert i morgen 🙂

 

Følg meg gjerne på Instagram HER , for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag.

Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

28. april 2020 | Middag, Oppskrifter

Kommentarer (1)

  1. Det skrives Creme Fraiche. Ser du har denne feilen hele veien så tenkte bare si ifra 🙂 Samme med yoghurt naturelle, det heter yoghurt naturell.

Comments are closed.