KYLLINGFILLET I FORM | med ananas og bacon

20. mai 2019 | Middag, Oppskrifter

Nå begynner det å bli en stund siden jeg delte en middagsrett her på bloggen. Som dere sikkert har skjønt på Instagram, så har det gått mye i kaker og bakst i det siste!

Men inne på fitfocus.no er det andre boller. Eller ikke noen boller 😉 Vi holder vi nå på å oppdatere siden med litt mer sommerlige oppskrifter. Og sommerlig er akkurat det jeg synes denne kyllingretten er med sesongen asparges, ananas og frisk koriander er.

Super enkel å lage, og en favoritt blant ungene!

Til 3 personer trenger du:

Ingredienser

  • 50 g bacon
  • olivenolje
  • 3 kyllingfileter
  • 2 gule løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ts paprika
  • 4 tomater
  • 2 dl kyllingfond
  • 2 dl lett matfløte
  • 1 ss tomatpure
  • 1/2 ananas
  • 1/2 lime
  • frisk koriander
  • 1 bunt asparges
  • salt
  • pepper

Fremgangsmåte

  • Kutt opp bacon og stek det i litt olje i en kjele. Skjær filetene på langs og brun disse på hver side i gryten sammen med baconet. Ta deretter opp både baconet og filetene
  • Skrell og kutt opp løk og hvitløk, og stek dette sammen med paprikakrydderet. Løken skal bli klar og gyllen
  • Skyll og skjær tomatene i kvarte biter, og hell dem i gryta. Legg filetene tilbake i gryta, og dryss baconet over
  • Tilsett kyllingfond, fløte og tomatpure, og la sausen småkoke i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper
  • Skjær opp ananasen i små terninger og rør inn finhakket koriander og limesaft
  • Kok opp aspargesen i lettsaltet vann i ca. 3 minutter

Middag på 1-2-3 akkurat slik jeg liker det!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

20. mai 2019 | Middag, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.