Nå begynner det å bli en stund siden jeg delte en middagsrett her på bloggen. Som dere sikkert har skjønt på Instagram, så har det gått mye i kaker og bakst i det siste!
Men inne på fitfocus.no er det andre boller. Eller ikke noen boller 😉 Vi holder vi nå på å oppdatere siden med litt mer sommerlige oppskrifter. Og sommerlig er akkurat det jeg synes denne kyllingretten er med sesongen asparges, ananas og frisk koriander er.
Super enkel å lage, og en favoritt blant ungene!
Til 3 personer trenger du:
Ingredienser
- 50 g bacon
- olivenolje
- 3 kyllingfileter
- 2 gule løk
- 1 fedd hvitløk
- 2 ts paprika
- 4 tomater
- 2 dl kyllingfond
- 2 dl lett matfløte
- 1 ss tomatpure
- 1/2 ananas
- 1/2 lime
- frisk koriander
- 1 bunt asparges
- salt
- pepper
Fremgangsmåte
- Kutt opp bacon og stek det i litt olje i en kjele. Skjær filetene på langs og brun disse på hver side i gryten sammen med baconet. Ta deretter opp både baconet og filetene
- Skrell og kutt opp løk og hvitløk, og stek dette sammen med paprikakrydderet. Løken skal bli klar og gyllen
- Skyll og skjær tomatene i kvarte biter, og hell dem i gryta. Legg filetene tilbake i gryta, og dryss baconet over
- Tilsett kyllingfond, fløte og tomatpure, og la sausen småkoke i 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper
- Skjær opp ananasen i små terninger og rør inn finhakket koriander og limesaft
- Kok opp aspargesen i lettsaltet vann i ca. 3 minutter
Middag på 1-2-3 akkurat slik jeg liker det!
Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree
Hei og god morgen Så du hadde en pizza her inne men finner den ikke igjen..deler du den på nytt ..