Kylling med urtefyll og ostelokk

28. juni 2016 | Middag

I dag er det bare å holde seg fast her inne! Online programmet mitt Din sunne Livsstil skal oppdateres med flere middagsoppskrifter, og siden alle oppskriftene i programmet et linket til bloggen betyr det at oppskriftene må ut hit først. Så om du har svanet litt middagsinspirasjon i det siste – nå kommer det i bøtter og spann.

Første oppskrift ut er denne deilige kyllingretten, med både ostefyll og ostelokk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Til 3 personer trenger du:

3 kyllingbryst

150 gram ricotta eller cottage cheese (det blir ingen klumper)

0,5 dl hakket persille

2 ss hakket gressløk

1 fed hvitløk

Revet ost

 


Slik gjør du:


  1. Sett ovnen på 200 grader over og under varme

  2. Mos så ricotta eller cottage cheese sammen med urter og hvitløk i en stavmikser til du får en glatt masse. Smak til med salt og pepper.

  3. Dekk kyllingen på langs og fordel fyllet inne i hvert bryst

  4. Ha i en ildfast form og ha inn i ovnen.

  5. Etter 10 minutter tar du de ut og strør over ost.

  6. Stek videre i 12-15 minutter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Serveres med valgfrie grønnsaker. Vi gikk for smørstekt nykål og litt friske reddiker.

 


Fyllet kan så klart varieres i det uendelige. Jeg anbefaler virkelig å prøve det med basilikum. Husk at en oppskrift ikke alltid må følges slavisk.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 


28. juni 2016 | Middag

Kommentarer (6)

  1. Å, det fristet veldig. Kylling med fyll har jeg aldri prøvd. Kylling surret i bacon derimot, det elsker jeg ^^

  2. Dagens middag blir kylling fylt med fersk mozarella og basilikum. Servert med en go salat. Takk for inspirasjon

Comments are closed.