I dag er det bare å holde seg fast her inne! Online programmet mitt Din sunne Livsstil skal oppdateres med flere middagsoppskrifter, og siden alle oppskriftene i programmet et linket til bloggen betyr det at oppskriftene må ut hit først. Så om du har svanet litt middagsinspirasjon i det siste – nå kommer det i bøtter og spann.
Første oppskrift ut er denne deilige kyllingretten, med både ostefyll og ostelokk!
Til 3 personer trenger du:
3 kyllingbryst
150 gram ricotta eller cottage cheese (det blir ingen klumper)
0,5 dl hakket persille
2 ss hakket gressløk
1 fed hvitløk
Revet ost
Slik gjør du:
-
Sett ovnen på 200 grader over og under varme -
Mos så ricotta eller cottage cheese sammen med urter og hvitløk i en stavmikser til du får en glatt masse. Smak til med salt og pepper. -
Dekk kyllingen på langs og fordel fyllet inne i hvert bryst -
Ha i en ildfast form og ha inn i ovnen. -
Etter 10 minutter tar du de ut og strør over ost. -
Stek videre i 12-15 minutter
Serveres med valgfrie grønnsaker. Vi gikk for smørstekt nykål og litt friske reddiker.
Fyllet kan så klart varieres i det uendelige. Jeg anbefaler virkelig å prøve det med basilikum. Husk at en oppskrift ikke alltid må følges slavisk.
Stort Smil
Desiree
Å, det fristet veldig. Kylling med fyll har jeg aldri prøvd. Kylling surret i bacon derimot, det elsker jeg ^^
Dette så kjempe godt ut 🙂
ååh nam det så uuuutrolig godt ut 😀
Dagens middag blir kylling fylt med fersk mozarella og basilikum. Servert med en go salat. Takk for inspirasjon
christina: Høres godt ut 🙂 Så selv takk 🙂
Takk for nydelig og lettvint oppskrift 🙂