Planen i dag var å poste noe ganske annet enn disse. Jeg har nemlig lenge eksperimenter med en ny, lavkarbo pizzabunn – av kun 3 ingredienser! Og endelig har den blitt akkurat sånn som jeg ville ha den!
Og ikke bare er den av få ingredienser! Du kan steke dem opp som porsjons pizzaer i veffeljernet ditt, fryse ned og ha klare både til en rask middag eller en skikkelig digg lunsj!
Men livet som småbarnsmor er ikke alltid så lett og forutse, så da H måtte hentes tidlig i barnehagen i dag fikk det bli plan B for bloggen. Ikke det at disse er et dårlig alternativ 😉 Er det ikke taco tirsdag da?
Til 4 personer trenger du:
Ingredienser
- 4 kyllingbryst eller 400 gram kyllingkjøttdeig
- 3 fedd hvitløk
- 1 gul løk
- 1 rød paprika
- 1 liten boks mais
- 1 liten boks sorte bønner
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts spisskummen
- 1 ts gurkemeie
- Salt og pepper
- 6 lomper
- 50 gram revet ost
- 1 avokado
- Kesam, lime og koriander til servering
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200 grader.
- Del opp kylling, hvitløk, løk og paprika. Hell vannet av maisen, skyll bønnene.
- Stek grønnsakene i litt olje, tilsett kylling og gjennomstek denne. Vend inn mais og bønner tilslutt.
- Fordel fyllet i lompene og legg dem over i en ildfast form. Strø over litt ost.
- Stekes i 5-10 minutter.
- Server med kesam, avokado i terninger og frisk koriander.
Middag på under 20 minutter dette!
Så jeg skal sørge for at oppskriften kommer i appen min i løpet av uka også! Håper det smaker!
Stort Smil
Desiree