KYLLING ENCHILADAS

3. mars 2020 | Middag, Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

 

Planen i dag var å poste noe ganske annet enn disse. Jeg har nemlig lenge eksperimenter med en ny, lavkarbo pizzabunn – av kun 3 ingredienser! Og endelig har den blitt akkurat sånn som jeg ville ha den!

Og ikke bare er den av få ingredienser! Du kan steke dem opp som porsjons pizzaer i veffeljernet ditt, fryse ned og ha klare både til en rask middag eller en skikkelig digg lunsj!

Men livet som småbarnsmor er ikke alltid så lett og forutse, så da H måtte hentes tidlig i barnehagen i dag fikk det bli plan B for bloggen. Ikke det at disse er et dårlig alternativ 😉 Er det ikke taco tirsdag da?

Til 4 personer trenger du:

Ingredienser

  • 4 kyllingbryst eller 400 gram kyllingkjøttdeig

     

  • 3 fedd hvitløk

     

  • 1 gul løk

     

  • 1 rød paprika

     

  • 1 liten boks mais

     

  • 1 liten boks sorte bønner

     

  • 1 ts paprikapulver

     

  • 1 ts spisskummen

     

  • 1 ts gurkemeie

     

  • Salt og pepper

     

  • 6 lomper

     

  • 50 gram revet ost

     

  • 1 avokado

     

  • Kesam, lime og koriander til servering

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader.

  • Del opp kylling, hvitløk, løk og paprika. Hell vannet av maisen, skyll bønnene.
  • Stek grønnsakene i litt olje, tilsett kylling og gjennomstek denne. Vend inn mais og bønner tilslutt.
  • Fordel fyllet i lompene og legg dem over i en ildfast form. Strø over litt ost.
  • Stekes i 5-10 minutter.
  • Server med kesam, avokado i terninger og frisk koriander.

Middag på under 20 minutter dette!

Så jeg skal sørge for at oppskriften kommer i appen min i løpet av uka også! Håper det smaker!

Stort Smil

Desiree

3. mars 2020 | Middag, Oppskrifter