KVINNEHELSE | 5 nettsaker du burde lese

Reklame 31. mai 2022 |

reklame kk.no

 

I april var det faktisk syv år siden jeg bestemte meg for å skape min egen arbeidsplass, og nesten like lenge har jeg og bloggen min vært en stolt del av Aller Media!

De siste årene har jeg også vært så heldig å fått muligheten til å bidra på kk.no. Nettmagasinet til Norges største ( og beste 😉 ) magasin for kvinner! Her postes det daglige artikler om at fra mote, skjønnhet, kvinnehelse, oppskrifter, trening og livsstil. Og ja, noen av artiklene du finner i bladet ligger også på nett.

kk.no ligger fast på min scrolleliste, og i dag har jeg lyst til å dele fem artikler jeg har lest de siste ukene, som tar opp temaer jeg stadig får spørsmål om via bloggen, Instagram og TikTok!

Tre ting mange gjør feil når de trener rumpe! LES HER

Derfor er du mer sulten nå. LES HER

I slutten av 30 årene? Så mange timer burde du sove hver natt. LES HER

Kan vi skylde på alderen når kiloene sitter fast? LES HER

Dette sier fargen på mensen om helsen din. LES HER

At kk.no er en nettside med kvinner i fokus sier seg kanskje selv. Men har du lyst til å holde deg oppdartert på de nyeste trendene innen mote og skjønnhet, aktuelle saker om kvinnehelse og annet inspirerende stoff er nettmagasinet verdt et daglig besøk.

Reklame 31. mai 2022 |