/inneholder en affiliatelink/
Min dille på alt som minner om en kanelsnurre vil ingen ende ta, men denne kaken kan fort trylles om til en saftig sjokoladekake ved å bytte ut krydder med kakao!
Til en kopp trenger du:
4 ss havregyn malt til mel med stavmikser
1 egg
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel
1 knipe salt
1 ts bakepulver
2 ss Mørk Fibersirup
HER
Kan erstattes med honning, men da blir ikke kaken sukkerfri
2 ss melk
(For sjokoladesmak bruk 1 ss kakao)
Slik gjør du:
Bland alt det tørre.
Visp sammen egg og melk, miks så sammen den våte og det tørre i en kopp.
Sett koppen i mikroen på full guffe i 1,5 minutt først. Er den litt for bløt kan du prøve med 300 sekunder til.
Min er toppet med sukrinmelis blandet ut i litt sitronsaft <3
Jeg titter fordi senere i kveld, og i morgen kan jeg glede dere med ett nytt treningsprogram med Kettelbells!
Smil
Desiree
åh, disse så fantaaastisk gode ut! 😀 håper du får en kjempe flott onsdag! <3
Smakte godt. Overrasket over hvor fort det gikk an å lage den. Skal vel kanskje ikke spørre om kaloriinnholdet i en slik, men jeg gjør det likevel….
Bjørn Andre: Så klart du kan spørre, men jeg har ikke regnet det ut 😉 Vil tippe mellom200-250 🙂
DENNE skal jeg prøve 😀
karoline solsvik: Veldig godkjent av de her hjemme 🙂
Denne må jeg prøve imorgen 😀
Hei. Skal man bare legge til den kakkaoen eller skal den erstatte med noe hvis man vil ha sjokolade istedenfor 🙂 .!
Cathrine Sønstebø: legge til 🙂
Det så godt ut!Hvordan fungerer denne stekt i stekeovnen?
Silje: Bra, men jeg er usikker på tid. Nok det samme som en stor muffins 🙂
Hei!Får ikke tak i fibersirup her jeg bor, tenkte å bestille på det nettstedet du viser til her. Hva annet mener du jeg burde ha i skuffene til oppskriftene dine av slike «spesialprodukter»? Sukrin gold, vanlig sukrin hva mer? ☺
Therese R: sukrin gold funker til ALT!