Krydderkake på 2 minutter; sukkerfri og proteinrik

16. september 2015 | Godis og kaker


/inneholder en affiliatelink/

 

Min dille på alt som minner om en kanelsnurre vil ingen ende ta, men denne kaken kan fort trylles om til en saftig sjokoladekake ved å bytte ut krydder med kakao!

 

 

 

Til en kopp trenger du:

4 ss havregyn malt til mel med stavmikser

1 egg

1/2 ts kardemomme

1/2 ts kanel

1 knipe salt

1 ts bakepulver

2 ss Mørk Fibersirup
HER

Kan erstattes med honning, men da blir ikke kaken sukkerfri

2 ss melk

(For sjokoladesmak bruk 1 ss kakao)

 

Slik gjør du:

Bland alt det tørre.

Visp sammen egg og melk, miks så sammen den våte og det tørre i en kopp.

Sett koppen i mikroen på full guffe i 1,5 minutt først. Er den litt for bløt kan du prøve med 300 sekunder til.

 

Min er toppet med sukrinmelis blandet ut i litt sitronsaft <3

 

Jeg titter fordi senere i kveld, og i morgen kan jeg glede dere med ett nytt treningsprogram med Kettelbells!

 

Smil

Desiree

 


16. september 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (12)

  1. Smakte godt. Overrasket over hvor fort det gikk an å lage den. Skal vel kanskje ikke spørre om kaloriinnholdet i en slik, men jeg gjør det likevel….

  2. Bjørn Andre: Så klart du kan spørre, men jeg har ikke regnet det ut 😉 Vil tippe mellom200-250 🙂

  3. Hei. Skal man bare legge til den kakkaoen eller skal den erstatte med noe hvis man vil ha sjokolade istedenfor 🙂 .!

  4. Hei!Får ikke tak i fibersirup her jeg bor, tenkte å bestille på det nettstedet du viser til her. Hva annet mener du jeg burde ha i skuffene til oppskriftene dine av slike «spesialprodukter»? Sukrin gold, vanlig sukrin hva mer? ☺

Comments are closed.