/inneholder en affiliatelink/
Min dille på alt som minner om en kanelsnurre vil ingen ende ta, men denne kaken kan fort trylles om til en saftig sjokoladekake ved å bytte ut krydder med kakao!
Til en kopp trenger du:
4 ss havregyn malt til mel med stavmikser
1 egg
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel
1 knipe salt
1 ts bakepulver
2 ss Mørk Fibersirup
HER
Kan erstattes med honning, men da blir ikke kaken sukkerfri
2 ss melk
(For sjokoladesmak bruk 1 ss kakao)
Slik gjør du:
Bland alt det tørre.
Visp sammen egg og melk, miks så sammen den våte og det tørre i en kopp.
Sett koppen i mikroen på full guffe i 1,5 minutt først. Er den litt for bløt kan du prøve med 300 sekunder til.
Min er toppet med sukrinmelis blandet ut i litt sitronsaft <3
Jeg titter fordi senere i kveld, og i morgen kan jeg glede dere med ett nytt treningsprogram med Kettelbells!
Smil
Desiree
Comments are closed.