KREMETE PASTAGRATENG | med pølser og ekstra grønnsaker

12. september 2019 | Middag, Oppskrifter | 1 kommentar

Denne uka er det endelig litt rolig før tempoet igjen øker. Og dagen i dag har jeg gledet meg masse til! Endelig en hel dag på kjøkkenet med oppskrifter og matfoto.

De fleste oppskriftene er til et nytt prosjekt som jeg nok ikke kan avsløre før nærmere jul, men denne middagene tenkte jeg skulle på bloggen også. Mulig jeg må ta bilde om igjen, da jeg glemte å følge med da jeg ga den det siste lille under grillen 😉 Så dagens tips – følg med mot slutten av steketiden!

Til 4 personer trenger du:

Ingredienser

  • 4 pøler med høyt kjøttinnhold
  • 200 gram fullkronspasta
  • 1 brokkoli
  • 1 rød paprika
  • 1 søtpotet
  • 1 purre
  • 1 beger lett creme fraiche
  • 2 ss sukkerfri ketchup
  • 2 ss tomat pure
  • 1 ss paprika pulver
  • Salt
  • Pepper
  • 100 gram revet ost

Fremgangsmåte

  • Start med å dele opp brokkoli, søtpotet, paprika og purre.
  • Sett pastaen til å koke etter anvisning på pakka. Pastaen skal kokes til den er al dente. Tilsett brokkoli og søtpotet når pastaen har 2 minutter igjen.
  • Sett ovnen på 220 grader.
  • Del opp pølsene i biter og stek dem i litt olje.
  • Miks sammen creme fraiche, ketchup, tomat pure og krydder.
  • Hell vannet fra pasaten og grønnsakene. Bland inn pølser, resten av grønnsakene,  creme fraiche og revet ost.
  • Fordel blandingen utover en ildfast form. Stekes midt i ovnen i 10-15 minutter.
  • Sett gjerne på grill elementet mot slutten av steketiden. Følg med!

Server som den er eller sammen med en enkel salat.

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

Kommentarer (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.