KREMETE OG PROTEINRIK SJOKOLADESHAKE | uten proteinpulver

5. juni 2018 | Smoothies & Juice

I dag ble det tørket støv av blenderen min, som ikke har vært i bruk de siste 6 ukene. Jeg vet ikke med deg, men når mesteparten av dagen går med å få en baby til å sove eller håpe på at babyen ikke våkner før han skal . ja, da unngår man alt som gir høye lyder og støy!

Men nå begynner lillegutt å få noen gode perioder i løpet av dagen hvor han er våken! Smiler og prater og koser seg i både babygym og vippestol. Ikke lenge om gangen, men lenge nok til at jeg endelig fikk laget meg en etterlengtet smoothie!

I dag en variant med sjokoladesmak og masse skjulte godsaker!

Til ett stort glass trenger du:

Ingredienser

  • 6 buketter frossen blomkål
  • 1/4 avokado
  • 1 ss bakekako eller mer etter smak
  • 2 dadler uten sten
  • 3 ss gresk yoghurt
  • Mandelmelk til ønsket konsistens

Alt blendes.

Jeg får ofte spørsmål om frossen blomkål. Jeg har ikke funnet poser med kun blomkål på butikken. Så jeg kjøper poser med frossen brokkoli og blomkål, og plukker ut blomkålen når jeg skal bruke det i en smoothie og brokkolien når jeg skal bruke den!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

5. juni 2018 | Smoothies & Juice