egen reklame
Les mer og meld deg på HER
I dag har jeg testet ut noe helt nytt på Instagram! Jeg har nemlig lagd en «Cook with me» video!
Utrolig gøy å lage, så jeg håper så klart at dette er noe dere har lyst til å se mer at fremover. Om ikke du alt følger meg på Instagram, så finner du meg HER
Dagens oppskrift var så klart en FIT PÅ 15 middag. En deilig kremete kyllingrett med grønnsaksris!
Å lage rask mat på kjøkkenet handler ikke bare om smarte oppskrifter. Det handler også om å ha litt rutine på kjøkkenet, vite hvilken rekkefølge man burde gjøre ting i og ha noen lure løsninger i bakhånd.
Alt dette prøver jeg å lære bort i FIT på 15 online programmet!
Og når vi nå straks går inn i februar vil noen av månedens temaer være forskjellige teknikker på kjøkkenet, og food prepp av mat – uten at man trenger å egentlig lage så mye mat! 😉
Jeg gleder meg til å vise dere mer!
Se dette innlegget på Instagram
Nok til 3 personer:
Ingredienser
- 3 store kyllingbryst – delt i 4
- salt og pepper
- 3 fedd hvitløk – grov hakket
- 1 pose ferdig grønnsaksris (eller 3 gulrøtter og 3 stangselleri i små terninger)
- 3 dl kyllingbuljong
- 1 beger 18% creme fraiche
- 1 bunt frisk persille – hakket
- 1 skvis sitron
Fremgangsmåte
- Start med å sette over vann til kyllingbuljongen og ha litt olje i en stekepanne.
- Del kyllingen i 4 store biter, legg i pannen og ha på godt med salt og pepper.
- Mens du bruner kyllingen hakker du hvitløk og persille (evt grønnsaker hvis du ikke har ferdig grønnsaksris)
- Ta kyllingen ut av pannen. Ha litt mer olje i.
- Tilsett hvitløk og grønnsaksris. Stek dette i et lite minutt.
- Tilsett kyllingbuljong og creme fraiche. Rør sammen før du har kyllingen tilbake i pannen.
- La dette småkoke i ca. 5 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
- Ha over frisk persille og en skrivs sitron ved servering.
Håper det smaker!
Stort Smil
Desiree