Kremet blåbær og kokosis; sukker og laktosefri

12. juni 2015 | Godis og kaker

I dag hadde jeg den beste løpeturen jeg har hatt på årevis! ALT klaffet.

Planen var en skikkelig kosetur. 8 kilometer i mellom 8-10 kilometer i timen. Jeg har bare trent intervaller, bakke og spesefikk styrke i forhold til løpingen hele vinter, så jeg ville rett og slett bare kjenne på kroppen.

Kroppen var KLAR. Guri for en følelse! Jeg pleier å løpe 4 kilomter for så å snu å løpe tilbake når jeg løper 8 kilometer. Da jeg kom til 4 kilometer måtte jeg sjekke både klokke og spilleliste for det kunne umulig stemme at jeg hadde brukt mindre enn 15 minutter? Men det hadde jeg og på tilbakeveien fløy jeg. Det føltes i allefall sånn 😉

Deilig når teori og praksis stemmer!

Vi fortsetter i sommerens ånd og i dag er det is <3

Kremet kokosis med blåbær.

 

Til 4 ispinner trenger du:

200gram frosne blåbær

1 boks lett kokosmelk

Søtning; Vi brukte stevia dråper, men sukrin gold eller litt honning går også her.

 

Først lager du smoothie av 1/2 boks kokosmelk og nesten alle bærene. Bare spar på en liten håndfull.

Smak til smoothien med søtning.

Hell litt kokosmelk i formen, ca 1/4 del av den. Putt oppi noen blåbær og fyll opp med smoothie.

Når du setter ispinnen i kan du godt dra den opp og ned noen ganger for å få det fine mønsteret.

 

Trenger ca 1 time i fryseren før de kan nytes.Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

Følg meg gjerne på insta eller snap, navnet er desireeandersen.

 

🙂

Desiree


12. juni 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (5)

  1. Så gøy å høre at alt klaffet i dag! 🙂 jeg sjekket litt rundt på bloggen din i stad og fant bakkeintervaller, så ble det på meg i dag. Klarte overraskende mange turer opp den bratte bakken altså, hehe gøy! 😀 Isen så super god ut!

  2. Ja, jeg fikk en liten åpenbaring der jeg løp opp og ned. At jeg aldri har gjort dette før og bare på mølla for det er langt ifra like morsomt!

Comments are closed.