KOSTTILSKUDDET JEG ALDRI SLUTTER MED

28. januar 2019 | Kosthold, kropp & helse

reklame ism Oslo Skinlab

 

Viktigheten av kollagen begynner å bli kjent for dere som leser bloggen min daglig. Og det er jo ikke uten grunn at jeg gang på gang på gang drar frem dette superproteinet.

 

Kollagen er det viktigste proteinet i vårt bindevev. Det er blant annet kollagen som holder huden vår spenstig og rynkefri.  Etterhvert som vi blir eldre reduseres denne produksjonen. Der er derfor det selges dyre hudkremer med nettopp kollagen, men kroppen bygges best opp innenifra, ikke uten ifra. Derfor sverger jeg til nettopp kollagen som kosttilskudd.

 

 

For at huden skal kunne nyttiggjøre seg av kollagen må det på forhånd brytes ned til peptider som kan tas opp intakt i tarmen.

Det er vel tre, fire år tid siden jeg begynte å ta kollagen, og for å være helt ærlig, effekten er så god at dette tørr jeg rett og slett ikke å slutte med! Det finnes flere alternativer på markede basert på både fisk og storfe. Personlig foretrekker jeg pulver basert på storfe – da de maritime produktene ofte smaker litt fisk.

De siste tre årene har jeg brukt kollagentilskudd fra Oslo Skin Lab – The Solution. Basert på storfe og helt smakløst! 

Pulveret kommer i små poser med daglig dose, og det kan røres ut i både varme og kalde drikker. I tillegg er kollagenpeptidene i The Solution™ de eneste som har vitenskapelig dokumentasjon på en effekt på huden.

Jeg rører mitt ut i vann når jeg er på trening, i smoothies eller i min daglige kopp te.  Men dette kan både blandes i vann, kaffe, saft, ja til og med i maten!  Det viktigste er å ta det daglig!

Det er vel fire år tid siden jeg begynte å ta kollagen, og for å være helt ærlig, effekten er så god at dette tørr jeg rett og slett ikke å slutte med!

The Solution er et kollagenpulver laget for å bekjempe rynker, øke spensten i huden og redusere cellulitter og det er jo min erfaring at kollagen gjør nettopp dette.

Ettersom The Solution virker innenfra påvirkes all hud positivt ved jevnig inntak. Du kan også lese mer om de dokumenterte studiene utført på produktet her 

 

Jeg vet at flere av dere har lyst til å teste dette! Og nå får du hele 65% rabatt på første levering The Solution™ Anti-wrinkle collagen.  Og deretter 30% på de neste leveringene.

Du kan lese mer om produktet og tilbudet HER.

 

Stort Smil

Desiree

28. januar 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (2)

  1. Veldig synd at det reklameres for slike produkter som har så liten nytteverdi. Les gjerne en vurdering av kollagen som tilskudd gjort av fagfolk innenfor ernæringsfaget (som ikke skal tjene på salg av et produkt), og se om du fortsatt vil bruke penger på kollagentilskudd! (Eller motta sponsorkroner/produkter for å reklamere for unødvendige produkter…!)

    http://www.ntfe.no/i/2018/2/tfe-2018-02b-1523

  2. Hei,

    Kan du dele før/etter bilde av resultatene? Merkelig at dette produktet fungerer så godt, da eksperter i helsekontrollen hevder at det ikke har noen virkning. Skulle nesten tro at du reklamerte kun for pengene? Ganske synd, da bloggen din ellers virker så troverdig og fin.

Comments are closed.