KOSTPLA & TRENINGSPLAN | sterk – flat – glad mage

22. februar 2019 | Uncategorized

egen reklame

 

Mandag stengte vi dørene for nye medlemmer på fitfocus.no, og når siden åpner igjen i løpet av våren vil det være en HELT NY side/app som lanseres!

Etter at vi annonserte dette på mandag fikk jeg en del henvendelser fra folk som var skuffet over at jeg ikke annonserte dette i forkant. Flere hadde nemlig veldig lyst til å delta på kurset STERK-FLAT -GLAD mage.

Jeg vet at det vanlige er å annonsere sånt i forkant, for å tiltrekke seg flere kunder! Men siden vi ikke bare skal lage en helt ny side, men også bytte hele medlemssystemet vårt ønsker jeg rett og slett ikke flere medlemmer inn på siden før den nye åpner! Jeg beklager dette!

Men som plaster på såret har jeg samlet alle kostplanene, oppskriftene, handlelistene, treningsprogrammene og diverse info fra kurset til dere!

Og en rabattkode! 

Koden APP2020 gir deg 50% på dette hefte til og med søndag 23.02.20 Rabatten trekkes ifra i kassa

DU FINNER DET I NETTBUTIKKEN MIN HER

Du skal så klart få en smakebit på hefte av meg:

Husk å bruke koden APP2020 som gir deg 50% på dette hefte til og med søndag 23.02.20 Rabatten trekkes ifra i kassa.

DU FINNER DET I NETTBUTIKKEN MIN HER

 

 

22. februar 2019 | Uncategorized