KORTE INTERVALLER + NY SPILLELISTE

Reklame 3. august 2020 | Løpeskolen

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

God mandag morgen alle sammen.

 

En hektisk uke med fokus på forhåndssalg av DESIREE´s SUNNE MATPAKKEBOK  er over og nå kan jeg bare senke skuldrene, forberede meg på å signere vanvittig mange bøker i morgen, og ikke minst glede meg over at boka kommer ut i postkassene til dere alle sammen til uka! De sendes ut tirsdag formiddag, og mot slutten av uka er den også å finne i alle landet bokhandlere!

Dette er kanskje den mest nervepirrende delen for meg. Å gi ut bok er en laaaaaang prossess. Fra ide til ferdig manus har det gått nesten et halvt år, så er man jo spent på om forlaget er fornøyd.

Deretter kommer nervøsiteten i forhold til hvordan boka blir tatt i mot av dere. Etter å ha gitt ut to bestselgere på to år må jeg jo innrømme at jeg føler litt på forventningene. Men jeg er vanvittig fornøyd med resultatet, og super spent på deres tilbakemeldinger.

To ting som opptar meg ekstra mye nå om dagen: bok og løpetrening!

Etter 21km over Blefjellsbeste er jeg kjempe motivert for mitt første hele maraton i fjellet. Birken fjellmaraton den 5. september.

Etter en uke med tøffe turer i fjellet har jeg nå hatt en litt roligere uke for å hente meg inn.  De neste 3 ukene er det nå fult fokus på å få kilometere inn i bena. Intervaller som dette legger jeg kun inn hvis jeg kjenner at jeg har overskudd til det.

Overskuddstrening har vært mitt mantra denne sesongen, og det har helt klart funket!

Intervallen er hentet fra en challenge vi har gående inne på www.fitfocus.no

Nivå 1 = nybegynner

Nivå 2 = Deg som fint kan løpe 5-10 km

Nivå 3 = Deg som løper mer enn 10 km

Dere som følger meg på instagram kjenner nok igjen intervallene i NIVÅ 3 😉

 

Ny spilleliste på Spotify. Det jeg pleier å gjøre når jeg blir anbefalt spillelister av andre, er å kopiere de sangene jeg liker over på en egen spilleliste. På den måten får jeg en liste med bare mine egne favoritter!

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 3. august 2020 | Løpeskolen