Kort intervaller og brennende mageøvelse!

8. januar 2017 | Trening, Øvelser

I går gjorde vi noe ganske så høl i hue! Etter en nogen diffus samtale med resepsjon på Gaustablikk høyfjellshotell satte vi oss i bilen og kjørte tre timer til Gaustablikk i håp om å kunne få årets første skitur. Skuff! 500 meter med brukbar snø fant vi!

Man kunne satt seg i bilen og kjørt hjem igjen, men sånn fungerer ikke hode mitt helt. Så skuffelsen ble fort erstattet med en ny plan! Vi kjører intervaller! Sånn sett var disse 500 meterne perfekte! De gikk i slakk oppover bake. Så vi dro på det vi hadde oppover og staket rolig ned igjen. 1 mil totalt.

Kanskje den mest krevende kondisjons økten jeg har hatt på lenge!

Skitøyet mitt er sponset av Trimtex. Du finner det til halv pris på deres vintersalg.

https://www.instagram.com/p/BO90aRXD0f5/?taken-by=glomsrud

Så nå gleder jeg meg bare ennå mer til snøen kommer!

Jeg vet ikke hvor spennende dette med langrenn er for dere, men hvis det er noe dere ønsker at jeg skal skrive mer om – økter, hvordan man burde trene styrke, osv så legg gjerne igjen en kommentar. Før jeg vekker resten av huset vil jeg dele to morsomme mageøvelser med dere!

Stort Smil

Desiree

8. januar 2017 | Trening, Øvelser

Kommentarer (8)

  1. Ja, veldig gjerne skiøkter! Ideer til ulike intervaller på ski er noe jeg sjelden finner, så det hadde vært flott. Vet ikke om det passer seg her…men jeg lurer på en ting ift puls og ski. Jeg opplever at selv om anstrengelsen kjennes like stor, har jeg mye lavere puls under skitrening enn eks. løping. Altså, selv i bakker og strekninger der jeg tar like mye i som i løping;) Så selv om ski naturlig gir «pauser», holdes pulsen jevnt lavere. Hvorfor er det slik:) Nå skal jeg ut på lang skitur:) God dag til deg/ Anne.

    1. Så rart? Jeg opplever motsatt 😉 At jeg jevnt ligger med mye høyere puls på ski. Går du klassisk eller skøyter du? Jeg skøyter og da er mye mer av kroppen i sving enn under klassisk.

  2. Hei
    Langrenn er min favoritt så øvelser som er nyttige for langrennsformen og teknikken mottas med takk

Comments are closed.