Kondisjonstrening til stuegulvet – FIT Cardio 1

2. mars 2016 | Trening

 

 

Dette er noe dere har etterspurt i laaaang til, og jeg har kviet meg i like laaaaaang tid! Dette er nemlig laaaaaaangt utenfor min komforsone! Like langt som det en gang i tiden var å i det hele tatt starte en blogg! Men tilslutt startet jeg en blogg, og det gikk jo fint. Så selv om denne filmen ikke er top notch i forhold til kvalitet og lyd, så tenker jeg at det er en fin start. Og om dette er noe dere har lyst til å ha mere av, så skal jeg helt klart finne noen som kan hjelpe meg med å gjøre dette bedre neste gang!

 

Dere har altså ønsket dere et kondisjonsprogram som kan brukes til oppvarming og trening hjemme. Youtube tillater kun 15 minutter lange filmer, så denne er 15 minutter lang. Vil du ha en tilsvarende så du kan kjøre en 30 minutters økt? Da går du inn på FB siden min
HER

og liker dette innlegget. Hvis jeg ser at det er mange som ønsker noe slikt, så lager jeg en til og samler dem i et innlegg. Deal?

Jeg er kjempe nervøs for å legge ut denne! Synes det er både uvant og flaut, but here goes!

 


 

 


2. mars 2016 | Trening

Kommentarer (7)

  1. Veldig kjekt med full video 🙂 gjør ikke noe om det kommer en på 30 min og 🙂 tusen takk for all inspirasjon 🙂

  2. Så snillt av deg å lage denne videoen. Du er kjempeflink! Gleder meg til å prøve. Har ufattelig dårlig kondis, men nå skal det trenes til jeg klarer hele økta uten pause; og den neste videoen på 30 min 😉

  3. Kjempe gøy med video. Dette fikk meg over dørstokk mila i dag! Ja til flere slike videoer. Takk!

  4. Veldig bra 🙂 Ingen grunn til å være flau for dette, det er slike innlegg som skaper motivasjon. Og er det noe jeg er ute etter om dagen, så er det motivasjon. Tommel opp 😀

  5. Super video. God musikk og trening som utfordrer. Kjenner jeg gir mer i en sånn type trening enn bilde visninger og videoer som viser en og en øvelse. Venter i spenning på 30 minutter video 🙂 )

Comments are closed.