KOMPLETT HJEMMETRENINGSGUIDE | smekkfull av treningsvideoer

21. januar 2018 | Trening, Øvelser

/inneholder reklame for gymgrosissten/

 

Denne guiden har jeg jobbet med lenge, og jeg håper virkelig at den vil komme til god nytte de dagene dørstokken blir litt høy! Det er nemlig ingen grunn til at man ikke skal kunne få en god treningsøkt hjemme på stuegulvet!

I denne guiden har jeg prøvd å dekke det meste. Alt fra styrke, til kondisjon og med forskjellig utstyr (og uten utstyr) som flere kanskje har hjemme fra før av.

Ser du utstyr som du tenker kunne vært kjekt å ha hjemme, så har jeg lagt ved linker til hvor du kan få kjøpt det jeg selv har hjemme. Og i tillegg har jeg fått en hyggelig rabattkode til deg som gir deg 100 kroner i rabatt på kjøp over 400 kroner!

KODEN ER: DESIREE418

ER DU KLAR?

VI STARTER MED DET JEG VET FLEST HAR ØNSKET SEG – STRIKK.

Her får du et raskt og enkelt program med fokus på mage, rumpe og lår. En skikkelig svienes økt! Strikkene jeg bruker er fra BOOTY BOUILDER og kommer i pakker med 4 forskjellige styrker. Akkurat nå er de på salg HER

 

PROGRAM NUMMER TO ER MED MIN FAVORITT HJEMMETRENINGSUTSTYR!

Du kan trene alt med en kettelbell, og i dette programmet får du virkelig føle på hvordan noe så enkelt kan gi pulsen og kondisjonen din ett skikkelig løft. Kettelbells får du kjøpt HER (også på salg) og som nybegynner er 6 eller 8 kilo et fint sted å starte!

 

NESTE PROGRAM UT ER EN TYPE PROGRAM JEG ANBEFALER ALLE Å TRENE TO GANGER I UKA – NEMELIG FULLKROPP!

Her har jeg valgt å bruke manualer som hjelpemiddel, men du kunne like gjerne brukt vektstang.

Manualer får du kjøpt HER

Vektstang med skiver som er veldig praktisk og oppbevare hjemme (kan demonteres) får du kjøpt HER

Tights fra video HER / Topp fra video HER 

Husk at rabattkode DESIREE418 gir deg 100 kroner ekstra rabatt på kjøp over 400 kroner.

Men vi er ikke ferdig med hjemme treningene!

På youtube kanalen min finner du en helt egen kategori med videoer til hjemmetrening. Dette er de mest populære:

KB BASIC

NO RUN CARDIO

MRL #1

15 MIN MAGE/RYGG

BUTT BURNING TABATA

Jeg prøvde å filme et ball program til dere også, men kula kommer i veien for kula, så det får vente noen uker til 😉

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

21. januar 2018 | Trening, Øvelser

Kommentarer (1)

  1. Jeg er utrolig takknemlig for alle treningsprogram du legger ut, men jeg har et ønske om at du skriver ned øvelsene under videoen eller lignende. Jeg har sååå dårlig internett nede i kjelleren der jeg trener.. Men uansett, tusen takk å lykke til videre i svangerskapet!

Comments are closed.