KOM I FORM HJEMME? 5 filmer du kan trene etter!

Reklame 16. mars 2021 | Personlig Trener Desiree Andersen, Trening, Video

egen trening

egen reklame

Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER

Flere enn meg som føler litt sånn deja vu i disse tider. Da treningssenterne stengte rundt disse tider sist oppdaget jeg en ny glede for hjemmetrening, og jeg må faktisk innerømme at den gleden ble værende også etter at senterne åpnet igjen!

Altså hvis jeg har tid og mulighet foretrekker jeg helt klart senteret fremfor hjemmetrening, men hvor jeg tidligere droppet trening hvis ikke jeg kom meg over dørstokken, ja så blir flere økter nå gjennomført, fordi jeg vet at jeg kan få en god økt hjemme også – de dagene jeg ikke rekker å dra noe sted!

Eller sånn som nå, når vi nok en gang må holde oss mest mulig hjemme.

Her har du fem av mine favoritt økter som jeg stadig tyr til i disse dager!

Håper det inspirerer!

 

 

Reklame 16. mars 2021 | Personlig Trener Desiree Andersen, Trening, Video