Kokosflarn;sukkerfri

23. november 2015 | Godis og kaker


/inneholder sponset produkt/

 

Nå er jeg virkelig kommet i siget med disse juleoppskriftene må jeg si!

Fra før av finner du LcHf Romkuler
HER

og sunne Sara Bernard
HER

. I dag skal vi bake kokosflarn, og oppskriften kan så klart brukes til å bake kokostopper også!

Til ca 20 stykker trenger du:

125 gram kokosmasse

0,5 dl smeltet smør eller kokosolje

1 egg

1 dl Fibersirup clear
HER

1 ss mel (alternativt kokosmel for de som ønsker lavkarbo eller glutenfritt)

 

Slik gjør du:

Bland sammen kokosmasse og mel.

Rør så sammen sirup, egg og fettstoff.

Miks det våte og det tørre.

 

Trykk ut deigen på et bakepapir. Det går ca 2 ts per flarn.

 

Stekes på 170 grader varmluft i 7 minutter.

 

Når du tar de ut er de fremdeles litt mye. De vil stivne når de blir kalde og få deilig knekk. Jeg pyntet mine med litt mørk sjokolade – MOMS!

 


Vil du stemme meg frem som 


Årets trenings- helseblogg kan du gjøre det  
HER


<3

 

Tror du jeg rekker syv slag ut på bloggen før julaften?

 

Smil

 

Desiree

 

 

 

 

Notater:


#sukkerfri


#julebakst


#funksjonellmat


#lchf


#lavkarbo


#glutenfritt


#julegodis


#oppskrift


#hjemmelaga


#sunt


#søttogsunt


#allergivennlig


#diamat


#blodsukkervennlig


#godis


#xlife_no


#utensukker


23. november 2015 | Godis og kaker

Comments are closed.