Kokosflarn; fri for sukker og gluten

26. november 2016 | Jul

Jeg skal innrømme at jeg er noe stresset i dag! I morgen sender jeg ut julehefte mitt, gratis, til alle som står på nyhetsbrevet mitt! Og som vanlig er det noen siste detaljer som må på plass!

Jeg har virkelig lagt mye arbeid ned i dette, så håper dere liker det! Romkuler, pepperkaker, flere slags fudge, kokosmakroner, sjokoladeboller, sunne smultringer, gløgg, marsipan, kransekakestenger, flere slags konfekt, sara bernard og mer til har fått plass! Om ikke du alt står på nyhetsbrevet mitt så har jeg lagt ved påmelding nederst i innlegget.

Disse skal så klart også med i hefte, men de er så enkle å lage at jeg tenkte å dele dem i dag. Tilfelle det er flere enn meg som liker å bake en lørdag ettermiddag. 


Til ca 20 stykker trenger du:

125 gram kokosmasse

0,5 dl smeltet smør eller kokosolje

1 egg

1 dl Fibersirup clear

1 ss mel (alternativt kokosmel for de som ønsker lavkarbo eller glutenfritt)

 


Slik gjør du:

  1. Bland sammen kokosmasse og mel.
  2. Rør så sammen sirup, egg og fettstoff.
  3. Miks det våte og det tørre.
  4. Trykk ut deigen på et bakepapir. Det går ca 2 ts per flarn.
  5. Stekes på 170 grader varmluft i 7 minutter.

 

Når du tar de ut er de fremdeles litt myke. De vil stivne når de blir kalde og få deilig knekk. Jeg pyntet mine med litt mørk sjokolade – MOMS!

Nyhetsbrevet mitt kan du melde deg på her. Jeg sender kun ut en gang i måneden.

Pst. Sjekk søppelpost, reklame, osv.


26. november 2016 | Jul

Kommentarer (10)

  1. Ser jo kjempe godt ut!Ønsker deg en god Lørdag 🙂 Jeg har GIVEAWAY på bloggen, der du kan vinne fine produkter. Bli med hvis du vil!

  2. Hva er ditt syn på potet når man ønsker å gå ned i vekt. Har sett at potet ofte er litt uglesett, men f.eks quinoa er helt greit. Jeg antar det har med karbohydrater å gjøre, men det er jo 70g karb/100g i quinoa og bare 15.2 g karb/100g i potet.For øvrig har jeg erfart at mage og tarm har reagert positivt når jeg har spist en porsjon quinoa over tidsperiode når jeg har spist det mange dager på rad ….

  3. AnetteF: Jeg har ingenting i mot poteter 🙂 men anbefaler ikke at man spiser dem hver dag. Rett og slett fordi det er så mye annet man kan spise 🙂

Comments are closed.