KNEKK LØPEKODEN | lær å løpe 5 km på 5 uker

23. mars 2018 | Løpeskolen, Trening

egenreklame

Våren får mer og mer overtak for hver dags som går nå, og et sikkert vårtegn er flere joggere langs veien 😉

Jeg elsker jogging som treningsform, men det har faktisk ikke alltid vært sånn! Faktisk brukte jeg ganske mange år på å knekke løpekoden. Og det var først da jeg lærte meg et par lure triks som gå meg mestring, fikk litt innføring i teknikk, og ikke minst fikk et skikkelig program å følge at jeg virkelig fikk det til!

 

Utdrag fra e-boken min Knekk løpekoden

 

I dette hefte har jeg samlet alt du trenger for å knekke Løpekoden!

 

Hefte koster 99 kroner HER og du får den på e-post med en gang du har bestilt!

Så er det bare å snøre på skoene og komme seg ut!

 

 

23. mars 2018 | Løpeskolen, Trening

Kommentarer (6)

Comments are closed.