Slik skal jeg klare det på en måned!

17. juli 2017 | Løpeskolen

I dag flytter vi oss fra Odda til Haukelifjell. To små feriedager til så skal vi hjem å tømme bilen, hente Vilde og reise videre til Danmark. Når det gikk opp for meg gikk det samtidig opp for meg at vi er over halvveis i juli og at om litt over en måned skal jeg løpe KK-mila! Du tenker sikkert at det ikke er noe stress for meg. Jeg har jo løpt hele våren og ferien vår har jo vært trening i seg selv, men faktumet er at løpeformen absolutt ikke er det jeg hadde sett for meg at den skulle være på nåværende tidspunkt!

Jeg kunne så klart tatt den lette løsningen og løpe 5 km i stede for 10 km, men med litt innsats og fokus den neste måneden vet jeg at jeg kommer i mål. Så de neste ukene tenkte jeg hat jeg skulle dele løpetreningen min dag for dag på bloggen slik at du også kan spisse formen frem mot årets løp.

Dette programmet passer da for deg som klarer å jogge/løpe sammenhengende i 30 minutter.

Jeg er fremdeles på ferie. Denne uka kommer derfor til å se slik ut:

ØKT 1: 

Alternativ kondisjonstrening – minst 45 minutter

ØKT 2:

Intervaller

Oppvarming 15 min

Hoveddel 3×3 min løping (gå 1 1/2 min mellom hver 3 minutter)

Hoveddel 3×2 min løping ( gå 45 sekunder mellom hver 2 minutter)

Nedtrapping + tøyning

ØKT 3:

Jogg/gå totalt 45 minutter

Du kan så klart tilpasse programmet mitt din hverdag. Bare pass på at du har en løpefri dag mellom hver økt. Den løpefrie dagen kan brukes til styrketrening eller treningsfri.

Intervallene og lengden på joggeturene vil variere fra uke til uke. Jeg skal poste neste ukes program på bloggen og i Løpeklubben min på fredag.

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat  (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

17. juli 2017 | Løpeskolen