KLAR KYLLINGSUPPE | med høstens grønnsaker

Reklame 21. september 2020 |

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Denne helgen tok vi rett og slett med ungene og hundene og rømte til fjells.

Vanligvis er vi ikke så fine på det, og overnatter stort sett på campinghytter når vi reiser bort på denne måten. Men denne helgen valgte vi å flotte oss litt med et opphold på Vestlia resort. Veldig deilig å ikke tenke på matlagning, oppvask eller rydding – bare være sammen og kose oss ute.

https://www.instagram.com/p/CFUrSVslvAD/?utm_source=ig_web_copy_link

Mandager er som vanlig dobbel jobbedag for meg. Det går i kundeoppfølgning fra hjemmekontoret på dagtid, og LEVEL treningssenter på kveldstid.

Jeg og Daniel møtes så vidt i døra før jeg haster på jobb, så jeg pleier å lage middag som egner seg til oppvarming før jeg drar. Det går med andre ord mye i gryter og supper på mandagene hos oss!

 

Ikke at det gjør noe. Suppe er jo utrolig godt, særlig når grønnsakene er i sesong!

Til 3 personer trenger du:

Ingredienser

  • 500 g kyllingfilet
  • 1 gul løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 purre
  • 3 gulrøtter
  • 1 persillerot
  • 1 liten sellerirot
  • Olivenolje
  • 1 L hønsebuljong
  • Salt
  • Pepper

Fremgangsmåte

Skrell og hakk løk og hvitløk. Rens purrene, og skjære dem i tynne skiver. Skrell gulrøtter, persillerot og selleririt, og skjær dem i skiver/terninger
Stek løk, hvitløk, purre og rotgrønnsakene i litt olje i en gryte i et par minutter. Tilsett så kyllingfiletterninger, og stek i et par minutter til.
Hell i buljong og smak til med salt og pepper. La suppen koke i 20 minutter.

Denne suppa smaker like godt dagen derpå, så lag den gjerne på kvelden før om du som meg har litt travle ettermiddager!

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 21. september 2020 |