Klar grønnsaks suppe med kyllingkjøttboller

15. november 2016 | Middag

Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen for flere sunne middager her hjemme. 7 dl kylling eller grønnsaksbuljong + 1 pose frosne lapskaus grønnsaker – ferdig! 

Gode variasjoner kan være kokt skinke og pastaskruer, men som oftest går vi for disse enkle kylling kjøttbollene.


Du trenger:

1 pakke kyllingkjøttdeig

1 egg

1 ss mel

1 neve hakket basilikum

Salt og pepper

 


Slik gjør du:

  1. Mos alle ingrediensen sammen
  2. Form til små kjøttboller
  3. Stekes i litt smør

Middagen er servert!

 


Stort Smil


Desiree

 


15. november 2016 | Middag

Kommentarer (2)

  1. Ser så godt ut, ble sulten jeg 😛 Pleier å lage slike kyllingkjøttboller vi også, dropper vel og merke melet og bruker potetmel i stede (pluss chili). Av og til har vi fetaost inni også (etterstekes de da i ovnen etter å ha fått stekeskorpe på i pannen), og av og til lager vi lunsjkaker av samme oppskrift. Bruker bare flere pakker med kyllingkjøttdeig, ett egg per pakke, litt amerikansk grønnsaksblanding og masse deilig krydder. Veldig god ved siden av mos av blomkål, og helt supert på dager det må gå fort 🙂

Comments are closed.