KJØPE GRANOLA | slik velger du de sunneste

5. mars 2018 | Ernæring, Frokost

/reklame: skrevet i samarbeid med AXA/

 

De siste to månedene har det vært skikkelig unntakstilstand når det kommer til kosthold her i gården! Hjelpes! Men sånn blir det bare når man jobber mer enn fulltid, skal pusse opp et helt hus, flytte ut av en leilighet og ellers holde hverdagen i gang for store, små og firbente.

På tross av mange enkle løsninger synes jeg vi har klart oss godt jeg da, men de siste to ukene uten kjøkken har vært en utfordring, særlig for «matblogger´n» 😉

Fast frokost har dere sett flere ganger på snap. Min favoritt fast food – granola med melk eller gresk yoghurt.

Vanligvis hjemmelaget, men nå vet jeg heldigvis at det finnes gode alternativer i butikkhyllene også, hvis man bare vet hva man skal se etter, og ikke minst hva man burde styre unna!

For selv om granola inneholder masse sunne saker, er det mange produkter der ute som gir inntrykk av å være super sunne – uten å være det!

Jeg har jo flere ganger her på bloggen vist dere produkter som markedsfører seg som «Uten tilsatt sukker» , men som i realiteten er små sukkerbomber i god forkledning. Dette er noe AXA har tatt tak i, og utviklet en helt ny granola serie – Simply Great Granola.

Serien er rik på fullkorn og fiber, men er ikke tilsatt sukker eller skjulte sukkerkilder! For som de selv sier – det er ikke nødvendig!

Enn så lenge har jeg bare fått testet smaken med blåbær, dadler og kardemomme. Men Simply Great Granola kommer i flere forskjellige smaker.

Neste jeg skal teste til frokosten min er helt klar Hasselnøtter og Cashewnøtter. Jeg ser også at AXA har flere spennende oppskrifter med disse produktene på hjemmesiden sin. Sånt digger jeg. Sunne produkter som du kan bruke til flere forskjellige ting er rett opp min gate!

Du finner både granola bars, snack kuler, pannekaker, cookies, grøter, ja du burde i det hele tatt bare gå inn å ta en titt! Du finner oppskriftene HER

 

Jeg har planer om å lage noen oppskrifter selv også etterhvert, så bare følg med. Må bare få kjøkkenet opp først 😉

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

5. mars 2018 | Ernæring, Frokost

Kommentarer (1)

  1. Hei! Ser jo at dette er annonse for AXA, men har du noen formening om granolaen til Berit Nordstrand og Synnøve Finden? Da tenker jeg på den med bygg og puffet quinoa (vet den er dyr).

Comments are closed.