Kjøleskap makeover. Mitt kjøleskap før og etter organisering!

18. november 2017 | Livsstil

God lørdag alle sammen!

Her brukes dagen slik enkelte fridager bare må, til både kos og plikter. En ting jeg har forsømt alt for lenge nå er kjøleskapet mitt! Og i dag kan jeg love deg et blogginnlegg med bilder fra hvordan et ekte kjøleskap ser ut! For selv om det sikkert burde sette slik ut på en blogg….

Bilde; Shutterstock

 Så ser det altså sånn ut…. Og jeg kan avsløre at alt står helt ute på kanten fordi det er helt fult innover…

 

Jeg er ikke stolt av det, men det var jo ikke annet å gjøre enn å brette opp ermene og gå i gang. Så i dag hadde jeg tenkt jeg kunne dele noen tips om hvordan jeg organiserer kjøleskapet mitt – når det er organisert. Jeg lover, det er et par smarte og praktiske tips og ta med seg!

 

GRØNNSAKSKUFFEN!

Mitt tips når det kommer til grønnsakskuffene er å legge grove grønnsaker (løk, brokoli, blomkål, gulrøtter, rotgrønnsaker, osv) i den ene skuffen og vannholdige grønnsaker/bær i den andre.

Hvorfor?

De grove grønnsakene har mye lengre holdbarhet enn de vannholdige. Så på den måten er det litt lettere å holde oversikt over hva man faktisk har. Og hvis noen av de vannholdige blir dårlige ødelegger de ikke grønnsakene som har lang holdbarhet.

SORTER I BOKSER.

På den måten slipper du å ta ut halve hylla for å få tak i den som står helt bakerst. Og igjen er det litt lettere å holde oversikten over hva man faktisk har. Før jeg fant på dette lure trikset handlet jeg for eksempel ny tacosaus hver gang vi skulle ha taco. Bare for å oppdage når jeg skulle rydde kjøleskapet at vi hadde sånn ca. seks glass med tacosuas på øverste hylle…

Nå ligger alle tacosauser og tilbehør i samme boks. Enkelt å dra ut slik at jeg får tak i det som står bakerst, og enkelt å bruke opp det man har!

 

Jeg organiserer da:

Sennep og ketchup for seg

Taco og taco tilbehør for seg

Dressinger, ol for seg

Oliven, ol for seg

Pålegg for seg, osv

Når de to tingene er på plass er det egentlig ikke så vanskelig å holde det i orden. Note to self 😉 

Mitt ujålete kjøleskap!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

18. november 2017 | Livsstil