Kjære kilokjemper

22. september 2015 | Motivasjon

Gjennom jobben min og bloggen møter jeg mange som deg.

Både de som har slitt med overvekt i årevis, den klassiske 5 kilo ned – 5 kilo opp damen, den anorektiske, den som gjerne skulle strammet opp litt,  den veltrente som aldri blir helt fornøyd… variantene er mange.

Jeg vet at jeg er heldig. Jeg er heldig som alltid hatt stor glede i å være aktiv, jeg er heldig som har vokst opp i et hjem hvor det var stort fokus på gode råvarer og mat fra bunnenen, jeg har nok også fått noen gode gener med i sekken – heldig.

Jeg vet ikke alltid hvordan jeg skal møte deg kilokjemper. Det er mye følelser, det er mye vondt, det er mye frustrasjon og oppgitthet, stress og negativitet. Du har kjanskje kjempet i mange år, men ingenting virker.

I min verden er det enklet,. I min verden handler det om treningemetoder, sammensettninger mellom næringsstoffer, kjemi, biologi, pluss og minus. Men jeg vet at i din verden er det ikke så enkelt.

Jeg vet også kroppen er en fantastisk ting når den blir behandlet godt. Den ønsker å være god mot deg. Du har kanskje årevis med dårlig kosthold, lite aktivitet, onter og stress bak deg. For det tar år å bryte ned kroppen, men det tar ikke år å bygge den opp igjen. For kroppen din ønsker det beste for deg, så lenge dere kan finne ut av å spille på lag. 

-Men hvordan skal jeg gjøre det spørr du meg.

-Det er så mye informasjon der ute, så mye forskjellige rett og galt!


Du må starte med å gjøre de små valgene som føles riktig for deg.

En sunn livsstil handler ikke om nei og fy og farlig mat. En sunn livsstil skal handle om de valgene som gir deg postitv energi. Valg du har lyst til å ta hver dag, om og om igjen. En sunn livsstil handler om å skjemme bort deg selv og kroppen din! 


Start med de små valgene som føles godt.

Jo flere gode valg du tar, jo mindre plass blir det til de dårlige vanene.Tilslutt vil jeg tipse om bloggen til en av mine tidligere PT kunder.
www.kilokjemper.blogg.no

 Jeg er så imponert over denne dama her!

 

Desiree

 

 


22. september 2015 | Motivasjon