Kjære kilokjemper #2

26. april 2016 | Motivasjon

Kjære kilokjemper.

 

Det er noen måneder siden vi pratet sammen sist. Sist gang pratet vi om kroppen, om hvor fantastisk den faktisk er! Du har kanskje årevis med dårlig kosthold, lite aktivitet, ondter og stress bak deg. For det tar år å bryte ned kroppen, men det tar ikke år å bygge den opp igjen. For kroppen din ønsker det beste for deg, så lenge dere kan finne ut av å spille på lag. 

 

Vi snakket om valg. Om at en sunn livsstil  ikke handler om nei og fy og farlig mat. En sunn livsstil skal handle om de valgene som gir deg positiv energi. Valg du har lyst til å ta hver dag, om og om igjen. En sunn livsstil handler om å skjemme bort deg selv og kroppen din! 


Start med de små valgene som føles godt.

Jo flere gode valg du tar, jo mindre plass blir det til de dårlige vanene.

 

I dag vil jeg gjerne minne deg på en liten ting.


Se helheten!

Visste du at du i løpet av et år spiser mellom 1500 og 1800 måltider? Litt pottis og et glass rødvin på lørdag, bursdag, jul og jentekvelden er bare en dråpe i havet sammenlignet med disse 1800 mulighetene man har til å gi kroppen noe godt!  Jeg må visst stadig minne deg på det.  Det er ikke kafeturen med venninne, det er ikke møte med jobben eller dagene på kurs, det er ikke engang de tre ukene med sommerferie. Det er ikke disse som hindrer deg fra det livet du tenker at du vil leve. Vi lever alle i en hverdag med venninner og sommerferier og vinklubb. Hvorfor skal det være et negativt hinder for deg? Disse tingene skal jo være en positiv del av livet!?

 

– Det gikk ikke bra denne uka, sier du

– Sviger kom på besøk og jeg kunne ikke si nei til kake

Jeg ser bare en feil i den episoden, og det er ikke kake.

Det er samvittigheten og følelsen av nederlag som er feil!

– Det gikk ikke denne uka heller!

Hva gikk ikke denne uka!? Du går ikke opp i vekt av en ettermiddag med svigers, på samme måte som at å spise en salat i uka ikke akkurat gjør deg sunn.

 


Se helheten, skap en helhet du vil og kan leve i. De valgene som føles godt på innsiden har en pussig tendens til å gi deg en kropp du også trives med på utsiden. Try it!

 

Blunke Smil

Desiree

 

 

 

 

 

 


26. april 2016 | Motivasjon

Kommentarer (4)

  1. Takk Desiree. Tittet tilfeldigvis inn og ble satt ut av overskriften. Kampen er stødig og jevn. Røyk kuttet og skogen tørket. Kilokjemper kjemper videre ☺

  2. Takk, Desiree! Alt du skriver er så fornuftig. Og innerst inne vet jeg jo dette, men er så flott at du minner en stakkars kilokjemper på å se helheten. Er fort gjort å bli så opptatt av alt man gjør «feil» og alt som er negativt hele tiden. Man burde jo heller trekke fram alt det positive! 🙂

  3. U rock!Du imponerer med kunnskap, varme og omsorg. Du støtter opp og setter ned foten.Snakk om å bruke alle de gode ledelsesteoriene og LØFTteoriene.Du er bare best!

Comments are closed.