Trimtex

Kilometer utfordringen! Morsomste intervallen på lenge

20. juni 2017 | Løpeskolen

Jeg har rett og slett måtte innfør lunsj jogging igjen! Når man jobber hjemmefra er det nemlig ganske vanskelig å legge fra seg jobb i løpet av dagen, og ofte tar jeg meg selv i å trykke meg igjennom både lunsj og do besøk 😉

I det siste har det vært ekstremt hektiske dager, og selv om det er fristende å bare jobbe på, så er det vist gang på gang at man blir mer effektiv om man får seg noen avbrekk i løpet av dagen. Så jeg har innfør lunsj joggen. Kunne så klart vært en tur, Frøya skal jo luftes, men jeg har ikke mer enn en liten halvtime og avse, så for at hun skal få sine kilometer må vi jogge. Da er denne intervallen helt knall!

Trimtex

Du kan så klart tilpasse både distanse og tid til ditt nivå. Dette er kun et eksempel på denne måten å jobbe på. Start alltid med å varme opp i minst 10 minutter.

1 kilometer på 4 minutter

0,5 kilometer på 2 minutter

250 meter på 1 minutt

100 meter på 30 sekunder

Ta 1 minutt pause – gjenta 3 ganger

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

20. juni 2017 | Løpeskolen