Killer Kettelbells workout; Butt and Core

22. oktober 2015 | Øvelser

Dagen i dag tilbringes på farten og dette innlegget skrives fra Cafekontor i Asker før veien går videre til Drammen.

Dagens første stoppested ble min tidligere arbeidsplass Asker treningssenter. De åpnet i sommer en
Smoothie og juicebar

, og jeg har lovet å stikke innom siden, så nå var det på høy tid!

Når man først skal innom et treningssenter det jo en god anledning til å få trent litt også! Og når jeg først skal trene så kan jeg jo lage en ny treningsvideo til dere.

 

Denne gangen ble det en Kettelbells video med fokus på rumpe og core. Flere av disse øvelsene er nye for bloggen og tanken er at du jobber to og to øvelser sammen, 3 ganger før du går videre til neste sett med øvelser.

 


Åtte tallene ser kanskje simple ut, men jeg kan allerede nå kjenne at jeg blir støl i magen!

Jeg titter innom senere med en skikkelig digg oppskrift på grønn smoothie og bilder fra besøket.

 

Husk at du kan lagre alle dine favorittoppskrifter og treningsøkter direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

 

Stort Smil

 

Desiree


22. oktober 2015 | Øvelser

Kommentarer (5)

  1. Hei!Lurer på å kjøpe kettelbells, men usikker på hvilken jeg skal ta. Har lurt på 8 kg..Hva anbefaler du? 🙂

  2. Oh my G…… Ikke tvil om at denne tar på rumpa ja! Støl som bare det!! Kjemte det ikke med en gang på morran, men utover kvelde… og dager etter!!!!!Digger denne økten! Tror det blir en av mine favoritter! Har skrevet den opp med alle øvelsene og den henger på treningsrommet! Tusen takk!Kan du lage en slik kettelbell økt som går på mage og rygg også? Og selvfølgelig gjerne armer!Digger at det heller ikke er en for lang økt, sånn at man er ferdig etter ca 20-30 min! Da kan man trene kondisjon i en halvtime først og vips så har man trent godt på en time!Meg

  3. Nettopp gått til innkjøp av kettlebell og dette er jo toppers:-D Kan du lage video til armer, bryst og rygg?? Flott, inspirerende og motiverende nettside du har! <3

Comments are closed.