Killer Core #2

7. mars 2016 | Trening

 

 

I går var jeg på et kjempe inspirerende kurs for instrktører og PTér som ønsker å instuere i Corebar Strong. Det var utrolig gøy! Ikke fult så gøy var det at jeg hadde planlagt å filme en ny core sekvens til dere i dag! For jeg er støøøøøøl – over alt!

I forhold til disse videoen mine har jeg fått litt blod på tann, og har nok engang filmet en video du kan følge sekund for sekund, men hele videoen burde fullføres 2-4 ganger. DET var jeg for støl til i dag!

Hver øvelse utføres i 45 sekunder, og det er totalt fire øvelser.

I kombinasjon med
DENNE

kondisjons sekvensen har du en god treningsøkt på stuegulvet. Håper det inspirerer!

 

Husk at du kan lagre innleggene direkte på mobilen din med gratisappen Bloglovin
HER

 

Videre til ny runde jobb og siste innspurt på flyttingen!

 

Stort Smil

Desiree


 


7. mars 2016 | Trening