Kesamlapper til frokost og kvelds

29. august 2016 | Vafler og pannekaker

 

Hei mandag!

Dagens siste bogginnlegg kom sånn ca fem timer senere enn planlagt! For en hektisk uke etterfulgt av bryllup og barnebursdag ble plutselig til en ny hektisk uke! Jeg har brukt store deler av dagen i Oslo. Nye prosjekter er på gang. 

Klokken fem i dag svingte ellers Daniel og jeg pent inn på parkeringsplassen på treninssenteret, for så å ta en usving og snu! Det er august, det er mandag og alle hadde visst tenkt til å trene! Så vi bestemte oss for å ta en joggetur i stede. 

Fem deilige kilometere med litt moro på lekeplassen fristet mer enn et overfylt treningsrom!

 

Vel hjemme ble det altså lapper til kvelds, og de vi ikke spiste opp havnet i matboksen til Daniel. Disse er kjempe enkle, proteinrike, grove og sukkerfri! I tillegg kan de lages både gluten og laktosefri! Det er ikke værst.

 


Du trenger:

8 ss havregryn (evt glutenfrie)

4 egg

4 ss kesam (evt laktosefri kesam)

2 ss honning

1 ts kardemomme


Miks, blend, stek og nyt!

Jepp, vi spiser dem med brunost og syltetøy 😉

 

Håper du har hatt en god start på uka!

 

Stort Smil

Desiree


29. august 2016 | Vafler og pannekaker

Kommentarer (32)

  1. Mmm disse ser superdigg ut, men kan ikke spise melk lenger og synes soyayoghurten ikke er god. Finnes det noe alternativ? Takknemlig for bloggen din og håper på svar?

  2. Om jeg følger din sunne livsstil, kan jeg da spise disse? Evt hvor mye av røren skal jeg beregne på en person?

  3. Hei!Er ikkje mange bloggar eg føl med på, og heller ikkje tar meg bryet med å lese, men din blogg er virkelig mykje betre enn alt anna som er der ute!Inspirerande når det gjeld både trening og kosthald! Føl med på både snapchat og her på bloggen!Har eit sikkert lite dumt spørsmål, men er det mulig å bruke creme fraiche istadenfor kesam? Butikken hadde ikkje kesam naturell…

Comments are closed.