KARRISUPPE | med kylling og avokado – middag på 15 minutter

Reklame 5. november 2020 | Middag, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

I går ble det rett og slett ville tilstander i innboksen min på Instagram, etter at jeg viste mine mislykka bananmuffins med karamellfyll og sjokoladeglasur. Dere bare vil ha oppskriften! Så i dag har jeg rettet opp i feilen jeg gjorde i går, og skal prøve å få oppskriften ut i ettermiddag/kveld.

Før den tid tenkte jeg å dele denne super enkle karri suppen med kylling og avokado. Jeg hadde rett og slett en del grønnsaker hjemme som trengte å brukes opp. Og jeg vil oppfordre deg til å tørre å gå litt på utsiden av oppskriften, om du har andre grønnsaker i kjøleskapet enn det jeg har brukt!

Til 3 personer:

Ingredienser

 • 1 gul løk
 • 3 gulrøtter
 • 2 stilker selleri
 • 1 liten brokkoli
 • 10 dl kyllingbuljong
 • 1/2 grillkylling
 • 1 ss karri
 • 1 ss gurkemeie
 • Frisk persille (kan sløyfes)
 • 1 avokado

Fremgangsmåte

 • Start med å dele løk, gulrot, brokkoli og selleri i små terninger. Riv kjøttet av kyllingen.

   

 • Ha litt olje i en kjele og frem grønnsakene sammen med krydderet i et par minutter.

   

 • Hell over kyllingbuljong og kylling. Kok opp.

   

 • Hakk persille og del avokado i terninger. Ha opp i suppen ved servering.

Dette er faktisk en ny versjon av en suppe jeg postet i 2015! Skjedd litt på bildefronten kan man si 😉

Håper det smaker!

 

Stort Smil

Desiree

APPLE HER GOOGLE HER

Reklame 5. november 2020 | Middag, Oppskrifter