egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
I går ble det rett og slett ville tilstander i innboksen min på Instagram, etter at jeg viste mine mislykka bananmuffins med karamellfyll og sjokoladeglasur. Dere bare vil ha oppskriften! Så i dag har jeg rettet opp i feilen jeg gjorde i går, og skal prøve å få oppskriften ut i ettermiddag/kveld.
Før den tid tenkte jeg å dele denne super enkle karri suppen med kylling og avokado. Jeg hadde rett og slett en del grønnsaker hjemme som trengte å brukes opp. Og jeg vil oppfordre deg til å tørre å gå litt på utsiden av oppskriften, om du har andre grønnsaker i kjøleskapet enn det jeg har brukt!
Til 3 personer:
Ingredienser
- 1 gul løk
- 3 gulrøtter
- 2 stilker selleri
- 1 liten brokkoli
- 10 dl kyllingbuljong
- 1/2 grillkylling
- 1 ss karri
- 1 ss gurkemeie
- Frisk persille (kan sløyfes)
- 1 avokado
Fremgangsmåte
- Start med å dele løk, gulrot, brokkoli og selleri i små terninger. Riv kjøttet av kyllingen.
- Ha litt olje i en kjele og frem grønnsakene sammen med krydderet i et par minutter.
- Hell over kyllingbuljong og kylling. Kok opp.
- Hakk persille og del avokado i terninger. Ha opp i suppen ved servering.
Dette er faktisk en ny versjon av en suppe jeg postet i 2015! Skjedd litt på bildefronten kan man si 😉
Håper det smaker!
Stort Smil
Desiree