Hei dessertbloggen!
I kveld kommer det et innlegg om trening – promise!
Men jeg tror ikke dere blir skuffet over disse ispinnene, og isen kan også fryses i en boks. Største plusset er at du hverken trenger ismaskin eller å huske å røre i denne isen mens den stivner.
For å lage disse trenger du
2 bokser vikingmelk
3 dl kremfløte
Litt grovt salt
Slik gjør du:
Først tar du 3 dl vikingmelk og varmer dette i mikrobølgeovnen på full guffe i 5 minutter, eller på komfyrel til det får samme konsistens som en sjokoladesaus.
Avkjøl
Miks så sammen denne vikingmelken og 3 dl kremfløte til du får krem.
Sett dette i fryseren
Mens dette står i fryseren tar du nye 3 dl vikingmelk. Dette skal bli til karamell.
Dette gjør du ved å kjøre den ca 12 -15 minutter i microen. Stopp og rør hvert 4 minutt.
Sett i kjøleskapet til det har kroppstempratur.
Nå tar du isen og og rører inn karmellen.
Strø over 2 st grovt salt.
Fyll i isformer eller sett isboksen i fryseren igjen.
Vi serverte dette til dessert i går sammen med pistasjmuffinsene. Jeg sier bare – Det ble tomt!
Nå venter Sommerland, selv om det ikke er mye som minner om sommer i Danmark.
Stort Smil
Desiree
#sukkerfri
#karamellis
#isoppskrift
#utenegg
#sunn
#sunnis
#oppskrift
#allergivennlig
#funksjonellmat
#helårskroppen
#livsstil
#sunhet
#sunkost
hvor får man kjøpt ispinnene?
Linda: Søstrene Grene 🙂
Setter du hele boksen med vikingmelk i mikroen?
Mari: Du må ikke sette boksen i microen 😉 Men innholdet ja 🙂
Hei!Bruker du usøtet vikingmelk til disse.PS. Dem såg veldig gode ut…skal testes 😉
Mette: Ja 🙂
Skal fløten piskes til krem før man har i sjokoladesausen, og pisker de sammen?
Jorunn: Pisk først 🙂
Kan man bytte ut kremfløte med den stive delen av kokosmelk? Eller har kanskje ikke det noe å si for kcalinholdet?
Camilla: blir det sanne 🙂