KANSKJE DET SKUMLESTE JEG HAR GJORT!

11. januar 2018 | Motivasjon, Personlig Trener Desiree Andersen

Før jul ble jeg kontaktet av ei jente med en visjon eller et ønske om å starte en felles snapchat. En snapchat som skulle nå frem til de litt yngre og virke som en motpol til presset mange opplever på sosiale medier. Snappen skulle heter @uperfektepiker.

Snappen har 18 faste snappere, som har alle forskjellige bakgrunner, fra modeller, mote- og sminkeeksperter, til langrennsløpere, ernæringsveiledere, osteopat, yogalærere, personlig trener, feminister og ikke minst alle oss med erfaringer. Erfaringer fra psykiske problemer og kampen om å prestere perfekt på alle mulige måter.

Flere av oss er kanskje syndebukkene, de som samfunnet mener bidrar til dårlig selvbilde hos unge gjennom perfekte bilder og presset om trening, ernæring og helse for et optimalt liv. Kanskje vi kan snu på det? Vise det ufiltrerte livet bak sosiale medier.

Vi ønsker å treffe dere med et anspent forhold til trening, mat, venner, skole og ikke minst du som har et usunt forhold til deg selv. Vi ønsker også å være en informasjonskanal, inspirere til å være glad i deg selv som du er, inspirere til endring og fortelle hva som egentlig skjer i kroppen din når du prøver å strekke deg mot å bli den perfekte pike, når du prestere 110% i stedet for 80%.

I går var det min tur til å presentere meg selv på Instagram til @uperfektepiker. Uten å tenke meg om valgte jeg bilde fra collagen. Det er kanskje slik dere er vant til å se meg? Men er det virkelig sånn jeg er?!

Jeg føler ikke selv at jeg bevist går inn for å vise en uperfekt side av meg selv på sosiale medier. Jeg tror få egentlig gjør det! Men når det er noe vi har lyst til å dele så er det jo fordi det er noe BRA som vi enten vil dele med andre eller som vi vil ha litt skryt for. La oss være ærlige!

Noen ganger er det kanskje det mislykka kakeforsøket som havner på snap, men i det store og det hele deler vi jo det vi synes er fint, positivt, godt gjort, som vi ønsker positiv feedback på. Ikke nødvendigvis for å skjule det andre. Men hvordan er det egentlig å skulle vise frem det som aldri havner på sosiale medier? Hvordan føles egentlig det? Jeg kjenner at jeg gruer meg litt 😉

Så til moraen i dag, da jeg skulle presentere prosjektet her og på min egen Instagram var det dette bilde som ble postet. Og det var faktisk skikkelig skummelt!

Det er ganske lenge før jeg skal ha min første snappe dag på @uperfektepiker. 29. januar tror jeg. Men før den tid er det altså mange inspirerende piker å bli kjent med!  Så til deg som leser dette her, legg til ”uperfektepiker” på Snapchat og følg oss på Instagram og Facebook med samme navn.

 

Stort Smil

Desiree

11. januar 2018 | Motivasjon, Personlig Trener Desiree Andersen