Kan jeg ikke bare lage vanlig MAT?!

11. februar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Jeg ønsker å være positiv på denne bloggen. Et smilende fjes som sier mest mulig om alt det sunne man kan gjøre, og minst mulig om de tingene man ikke burde gjøre. Jeg synes det er nok skriblerier og informasjon der ute om hva som er usunt, hva som er nei mat og alt man må gjøre for å være «sunn». Jeg ønsker å være positiv, men i dag kjenner jeg at jeg er litt sliten, det har vært litt mye og jeg har et par ting på hjerte som må få komme ut….

I takt med at denne bloggen har vokst seg større dukker det stadig spørsmål og kommentarer rundt de matvalgene jeg tar, både for bloggen og meg selv personlig.


– Er ikke bloggen litt selvmotsigende?

I det ene øyeblikket skriver du om mat merket lchf, i det neste baker du boller.


– Ser det er mye frukt og brød på dette bilde av lunsjen din, kan det være bra i ett og samme måltid?


– Når du baker med frukt som søtning er vel ikke det sukkerfritt?


– Dette må det da være mye kalorier i? Det er ikke sunt!


– Hvorfor så mye fett?

-Hvorfor så lite fett?!

-Hvorfor så mye karbohydrater?

– Hvorfor så mye proteiner?

– Hvorfor så lite av det?

– Hvorfor bruker du ikke helsekostprodukter?

– Kan du lage noe uten alle disse dyre spesialproduktene?

– Osv, osv….

 

FOLKENS! DET ER MAT! Ikke gjør det til noe det ikke er – vanskelig!

Og heldigvis har jeg inntrykk av at mine faste lesere deler mange av mine verdier rundtomkring mat, trening og helse! Det er MAT. 
Mat som gir meg energi, som gjør meg glad, som smaker godt, som er en stor lidenskap, en hobby og levebrød. Jeg liker å lage mat fra bunnen av, eksprimentere med ulike råvarer, jeg liker mye frukt og grønt, jeg liker mat som jeg vet kroppen har godt av, jeg liker MAT.

Her finner du sukkerfri bakst, bakst med sukker , men naturlige kilder som ikke er hvitt sukker, du finner sukkerfritt, glutenfritt, med gluten, litt sunnere, mye sunnere, lavkalori, lavkarbo, laktosefritt, nøttefritt, paelo, fettfattig, rawfood, superfood det meste. Men min versjon av et sunt kosthold kommer jeg aldri til å sette merkelapp på! Det er MAT.


.

Min blogg skal være til inspirasjon for alle, slik at du kan finne din versjon av en sunn livsstil!
Så jeg fyller bloggen min med mange versjoner av sunn mat, jeg snakker varmt om et balansert kosthold, ønsker å inspirere til en aktiv hverdag, treningsglede, friluftsliv, bidra til en kropp som fungerer, gode selvbilder og ting som fyller livet med et positivt innhold.

Må vi virkelig analysere, diskutere og sette begrensninger for oss selv?  Er det virkelig nødvendig?

Jeg mener NEI!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

AdTech Ad

Kan vi ikke bare gjøre valg vi føler gir oss noe godt, smile og lage 
MAT?


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3


Desiree

 

11. februar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (6)

  1. Det er jeg så enig med deg i. Stå på med det du gjør og lag MAT i alle varianter.. folk må selv bruke sunnfornuft og velge det de vil spise og lage. ❤

  2. Helt enig med deg, men folk må jo bare ha noe å klage på…. du er en stor inspirasjon for meg hvertfall, og ganske mange andre også tror jeg 🙂

  3. Åååå så kjedelig å se at du får så mye pes for noe så dumt!! Det finnes massevis av blogger om sære matideer i alle varianter. Men det er jo nettopp det som er så fint! Vi lesere finner det vi trenger. Jeg er en aktiv og over snittet matinteresserte trebarnsmor. Jeg elsker mat og kaker. ❤️ Og det jeg elsker med din blogg er nettopp variasjonen. Jeg finner massevis av nye ideer, mat og oppskrifter som jeg ikke har prøvd før! 🙂 Jeg finner tips til hva jeg kan bruke som tilbehør, erstatte sukker med, tips og inspirasjon til trening. Takk for at du skriver slik du gjør! Jeg er kjempefornøyd med det du deler med oss lesere. Og til dere som ikke er det, let videre.

  4. Helt enig! Derfor jeg følger med på bloggen og snap’en. De ting jeg ikke syns er noe for meg bryr jeg meg ikke om. Du har mange gode tips og oppskrifter og jeg liker den der «ikke tell kalorier»-holdningen din. Er ikke ofte jeg kommenterer på noe, men dette følte jeg for å støtte deg på.

  5. Du er kjempeflink – og inspirerende og her finner jeg masse jeg kan bruke i hverdagen. Ikke bry deg om alle som tapper deg for energi. Fokuser på de som syns det er helt topp med det du deler , bla meg . Ved å følge ditt program bare en uke har jeg gått ned 1.2 kg … Spent på neste uke … Herlig er det og gir mestringsfølelse pg energi men mest av alt riktig nøkkel å bruke for å oppnå det jeg ønsker . God søndag til deg

Comments are closed.